• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav odgovor na kritike: Junajted - Lester 4:1!

Autor mondo.rs

"Đavoli" ubedljivo pobedili šampiona i prekinuli niz od dva vezana poraza. Fenomenalno prvo poluvreme Murinjovog tima.


Nokaut!

Furiozni Mančester junajted za samo 45 minuta je rastavio odbranu branioca titule na delove (najviše posle prekida!) i na pauzi stekao vođstvo koje je malo ko očekivao. Lester je u nastavku mogao samo da brani čast i da postigne utešni pogodak, za konačnih:

JUNAJTED - LESTER 4:1!

Golovima Krisa Smolinga, Huana Mate, Markusa Rašforda i prvencem Pola Pogbe, "đavoli" su za jedno poluvreme do daljeg stavili tačku i na priče o krizi i na jako glasne kritike svoje igre i svog trenera, Žozea Murinja.

Portugalac je ostavio na klupi Runija i očigledno našao način da trgne ekipu, koja je do pauze čak tri gola postigla posle prekida. "Brejk" u svlačionici nije pokvario koncentraciju domaćih, pa su uprkos naletima "lisica" sačuvali mirnu prednost.

Demari Grej uspeo je samo da koliko-toliko ublaži poraz aktelnog branica titule, zaista lepim golom u 59. minutu, za konačnih 4:1.

Na kraju dana koga će se navijači "đavola" sa osmehom sećati, ispod podvučene crte pisaće da je Junajted prekinuo niz od dva uzastopna prvenstvena poraza (Siti, pa Votford), da je šok terapija odlaska Vejna Runija među rezerve bila efikasna i da je Pol Pogba odigrao zaista dobar meč, kao i Huan Mata i Ander Erera.

Na drugoj strani, Lester očigledno ima problem sa nastupom na dva fronta - u Premijer ligi i u Ligi šampiona (koju je počeo odlično!) i ne uspeva da nađe u kojem bi bio bar konkurentniji timovima iz vrha tabele.

Ovim porazom, "lisice" će ostati na 11. poziciji do odigravanja preostalih utakmica, dok će se Junajted na trećem mestu nadati kiksu Totenhema i eventualno remiju Arsenala i Čelsija.

Da je Ranijeri već na poluvremenu razmišljao o predstojećem izazovu u Ligi šampiona - meču protiv Portoa na svom terenu (utorak, 20.45 TV Arena sport) -  dokazao je i time što udarne igle svog tima - Vardija i Mahreza nije ni izvodio na teren u nastavku, već ih je odmah zamenio.

JUNAJTED: De Hea - Valensija, Bajli, Smoling, Blind - Ander Erera, Pogba - Lingard (od 78' Karik), Mata (od 87' Jang), Rašford (od 83' Runi) - Ibrahimović

LESTER: Ciler - Simpson, Morgan, Hut, Fuks - Mahrez (od 46' King), Amarti, Drinkvoter, Olbrajton (od 63' Šlup)- Slimani, Vardi (od 46' Grej).

Parovi 6. kola:

Junajted - Lester 4:1 (4:0)
/Smoling 22', Mata 37', Rašford 40', Pogba 42' - Grej 59'/

Bornmut - Everton 16
Liverpul - Hal
Midlzbro - Totenhem
Stouk - VBA
Sanderlend - Kristal Palas
Svonsi - Siti
Arsenal - Čelsi 18.30

u nedelju

Vest Hem - Sautempton 17

u ponedeljak

Barnli - Votford 21

TABELA: Siti 15, Everton 13, Junajted (+1) 12, Totenhem 11, Arsenal 10, Čelsi 10, Liverpul 10, Kristal Palas 7, Votford 7, VBA 7, Hal 7, Lester (+1) 7, Mildzbro 5, Sautempton 5, Svonsi 4, Barnli 4, Bornmut 4, Vest Hem 3, Sanderlend 1, Stouk 1.
Smoling 1:0


Mata 2:0



Rašford 3:0



Pogba 4:0



Grej 4:1

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC