• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Selektor Engleske? Jednog dana, što da ne

Autor mondo.rs

Trener Arsenala ne odbacuje mogućnost da i ako završi dugu saradnju sa "tobdžijama" ipak ostane još neko vreme u Londonu na drugom poslu

Sem Alardajs smenjen je sa mesta selektora Engleske posle samo dva meseca rada, a čelnici tamošnje Fudbalske federacije bacili su se u potragu za novim stručnjakom koji će preuzeti nacionalni tim.

Jedan od kandidata za selektora Engleza je i Arsen Venger, trener koji na klupi Arsenala sedi već punih 20 godina.

Budući da mu na kraju ove sezone ističe ugovor sa "tobdžijama", mnogi ga vide kao idealnu figuru na klupi "Gordog albiona".

Venger, koji je nedavno izjavio da su mu Francuzi više puta nudili mesto selektora te zemlje, ali da mu se čini "da je njegov voz prošao, jer je uvek kad su mu nudili posao bio zauzet", sada, za čudo, nije odbacio mogućnost da se oproba na klupi Engleske.

Na proslavi 20 godina rada u Arsenalu ostao je nedorečen, ali je i "potpalio vatru".

"Moj prioritet je da radim dobro u Arsenalu, jer je to oduvek bio moj klub. Ali, ako budem slobodan jednog dana, mogao bih da razmotrim ponudu za mesto selektora. Zašto da ne? Ali, ja sam koncentrisan trenutno na svoj posao", rekao je Venger engleskim novinarima.

Francuski trener, koji je Arsenalu obezbedio poslednju titulu u Premijer ligi 2004. godine, otkrio je da i pored toliko godina u istom timu, još ima strasti, i da je spreman da menja stvari, što i čini poslednjih godina.

"Još uvek osećam veliku strast za fudbalom i imam želju da bude bolje i sutra i juče. Način na koji vodim tim nije isti kao pre pet godina, stvari se menjaju, odnosno moj pristup. Ali koliko dugo mogu da radim, to ne znam. Želim i spreman sam da ljubavna priča traje zauvek, ali i svestan da se sve može završiti sutra", istakao je Venger, koji je svestan da je rastanak možda ipak blizu i nedavno kada je izjavio da se sve više boji penzije, odnosno dana bez fudbala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC