• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Praznih džepova do jesenje titule

Autor mondo.ba

U posljednja četiri mjeseca fudbaleri i zaposleni u Borcu nisu dobili plate, ali i pored toga blizu su osvajanja jesenje titule u Prvoj ligi Republike Srpske.

 FK Borac: Igrači bez plata četiri mjeseca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Velikan iz Platonove" je lider na tabeli sa tri boda viška, bolju gol razliku i međusobni skor od drugoplasiranog Rudara iz Prijedora iako crveno-plavi već nekoliko mjeseci nisu primali zarađene plate.

Zato su zatražili sastanak sa čelnicima kluba sa Gradskog stadiona, što je za list "EuroBlic" potvrdio direktor Stojan Malbašić.

"Istina je, igrači su tražili sastanak sa rukovodstvom, ali dobar dio ljudi iz uprave u ovom momentu nije u Banjaluci. Zato nije moguće održati sastanak pa su igrači obavili razgovor sa ljudima iz sportskog sektora. Prenio sam sportskom direktoru i treneru čvrsto obećanje čelnika da će do kraja jesenjeg dijela sezone, odnosno do kraja novembra, biti izmirena kompletna dugovanja, odnosno četiri plate", izjavio je Malbašić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako praznih džepova, izabranici Vuleta Trivunovića su na korak od osvajanja jesenje titule ukoliko savladaju dobojsku Slogu na stadionu "Luke" (13.30 h).

"Generalno gledano, duel sa Dobojlijama za nas je utakmica polusezone, odnosno utakmica u kojoj možemo da potvrdimo osvajanje jesenje titule. Svjesni smo kvaliteta koji posjeduje Sloga, u redovima rivala igra nekoliko fudbalera na koje treba da se obrati posebna pažnja. Sa druge strane, mi smo odmorni, većina prvotimaca nije putovala u Trebinje na utakmicu sa Leotarom u četvrtfinalu Kupa RS kako bi se odmorili za prvenstvenu utakmicu. Raspoloženje u ekipi je dobro i svjesni smo šta možemo da dobijemo ukoliko budemo pravi, tako da, uz sav mogući respekt prema Slogi, okrećemo se samo sebi i vjerujemo u pozitivan rezultat iz Doboja", rekao je šef struke Banjalučana.

PAROVI 15. KOLA

Subota (13.30)
Borac Šamac - Slavija
Sloboda Mrkonjić Grad - Kozara
Podrinje Janja - Zvijezda 09
Rudar Prijedor - Sutjeska Foča
Sloga Doboj - Borac Banjaluka
Tekstilac - Drina Zvornik

TABELA: Borac (BL) 31, Rudar Prijedor 28, Tekstilac Kort 25, Podrinje 23, Drina 22, Kozara 20, Zvijezda 09 17, Sloboda 17, Slavija 15, Sloga 15, Sutjeska 13, Borac (Š) 6.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC