• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preokret Atletika u "minut do 12"!

Autor mondo.rs

Selta dva puta vodila, u 87. minutu bilo 1:2, ali završeno je pobedom domaćina...

Atletiko Madrid održao se na četvrtom mestu tabele španskog prvenstva, mada je samo tri minuta pre kraja delovalo da će to biti tužno veče na stadionu "Visente Kalderon".

Selta je golom Džona Gvidetija od 78. minuta vodila 1:2, ali ne samo da je Real Madrid ostao jedini koji je ove sezone slavio na stadionu Atletika u meču Primere, već je četa Dijega Simeonea munjevito napravila preokret i slavila rezultatom 3:2 (1:1)!

Da je Kevin Gameiro u sudijskoj nadoknadi bio za dva-tri centimetra precizniji, bilo bi čak 4:2...

Selta je preko Kabrala stigla do 0:1 već u petom minutu, a usledili su majstorija Fernanda Toresa za 1:1 u 11. minutu, pa promašen penal (prečka) popularnog "El Ninja" u 30, kao najava "duge večeri" za domaći sastav.

Gvideti je u drugom poluvremenu propustio jednu odličnu priliku, ali se dva minuta kasnije iskupio i činilo se da će gosti izaći kao pobednici iz okršaja eliminisanih polufinalista Kupa kralja.

Međutim, Janik Fereira Karasko je krunisao sjajnu igru preciznim volejom sa 18 metara u 87. minutu, da bi već u narednom minutu usledio centaršut sa desne strane, povratna Gameira i rutinska egzekucija Antoana Grizmana za konačnih 3:2!

Atletiko Madrid - Selta 2:2, Fereira Karasko
Izvor: YouTube

Atletiko Madrid - Selta 3:2, Antoan Grizman
Izvor: YouTube


Gameiro je potom uzdrmao prečku sa pet metara i dao šansu Selti da krene u poslednji juriš na bod, međutim, odbrana "jorgandžija" je izbacila loptu iz kaznenog prostora i slavlje je moglo da počne...

Real posle 22. kola vodi na tabeli sa 49 bodova i dve utakmice manje. Barselona je sakupila 48, Sevilja 46, Atletiko 42, a Sosijedad 41. Viljareal je šesti sa 36 bodova i trenutno vreba priliku da se vrati u trku za mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC