• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Partizana napadnuti u Zagrebu

Autor mondo.ba

Grupa od desetak huligana, najvjerovatnije navijača zagrebačkog Dinama, napala je večeras poslije utakmice Cedevita-Partizan grupu simpatizera crno-bijelih u jednom kafiću u sklopu Doma sportova.

Kako prenose hrvatski mediji, grupa od desetak osoba napala je Partizanove navijače 45 minuta nakon utakmice. Letjele su čaše i stolice, a ima i razbijenih glava.

Cijeli incident nije dugo trajao, ali policija je odmah reagovala i navodno privela jednu osobu. Na meču između Cedevite i Partizana bilo je nekoliko desetina navijača Partizana koji su uglavnom stigli iz Banjaluke i okoline.

Prema saznanjima MONDA, napadnuta je grupa navijača Partizana iz Nove Topole kod Gradiške. U pitanju je bila "navijačka sačekuša" koju su izveli pripadnici Bad blue boysa, navijačke grupe koja podržava Dinamo. Cedevitini navijači sa ovim nemaju ništa, a tokom same utakmice nije bilo nikakvih problema.

"Sve se dogodilo veoma brzo. Upalo je njih desetak i krenuli da demoliraju kafić. Letjele su stolice i flaše, a policija je veoma brzo došla. Oni su u međuvremenu pobjegli", ispričao nam jedan od navijača koji je danas bio u Zagrebu.

Nezvanično, jedan navijač zadobio je povrede glave i njemu je ukazana medicinska pomoć. Cijela grupa ostala je u Zagrebu kako bi dala izjave u policiji.

Portal Večernjeg lista piše da su huligani sa kapuljačama na galvama upali u kafić "SportBilly" i napali petoricu simpatizera Partizana iz BiH. Ti ljudi nisu se, tvrde novinari Večernjaka, tokom utakmice posebno isticali navijanjem, nisu niti provocirali, no huliganima je valjda bilo dovoljno i to što su bodrili gostujuću beogradsku ekipu.

Kako se navodi, huligani su nosili dva betonska bloka, a jednog navijača su pogodili kriglom u glavu i kamenom u leđa, ali životno ugroženih nije bilo. Pogođen je jedan stariji gospodin koji je zadobio gadnu posjekotinu na glavi. Njemu je pomoć ukazao Cedevitin klupski doktor, a kasnije je stigla i Hitna pomoć.

Gosti kafića, među kojima je bilo i redara koji su osiguravali utakmicu, jednog su od huligana uspjeli zadržati do dolaska policije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC