• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjova podrška Ranijeriju - od srca!

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester junajteda oglasio se na Instagramu povodom smene na klupi Lestera. "To je novi fudbal, Klaudio".

Otkaz koji je u četvrtak uveče uručen sada već bivšem strategu Lestera Klaudiju Ranijeriju, imao je poseban odjek među njegovim kolegama trenerima.

Dovoljno je reći da se "Specijalni", Žoze Murinjo, tim povodom oglasio na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je objavio zajedničku fotografiju, uz sledeći tekst:

"Šampion Engleske i FIFA trener godine - otpušten. To je novi fudbal, Klaudio. Nastavi da se smeješ, prijatelju. Niko ne može da obriše istoriju koju si napisao", poručio je Portugalac.


On je usred prošle sezone ostao bez posla u svom Čelsiju, sedam meseci nakon osvajanja Premijer lige i pet meseci po potpisivanju novog četvorogodišnjeg ugovora, da bi ga letos angažovao Mančester junajted.

Iz Italije se istim povodom oglasio Lućano Spaleti, koji ove sezone beleži sjajne rezultate sa Romom, ali je svojevremeno, kao trener ruskog Zenita, takođe osetio gorčinu otkaza.

"Trenerski posao je sjajan, zar ne? Uvek nas otpuštaju. Da li ste nekada čuli da je otpušten predsednik kluba, ili igrač?"

Nekadašnji centarfor Arsenala i reprezentacije Engleske, Jan Rajt, komentarom na Twitteru je deo odgovornosti za smenu iskusnog Italijana prebacio na igrače.

"Pitam se kako bih se sada osećao, da sam fudbaler Lestera? Svakako bih se pitao da li sam mogao da uradim više".



Zanimljivo je da je do rastanka Lestera i Ranijerija došlo nepuna 24 sata posle minimalnog poraza na gostovanju Sevilji (2:1), koji "lisicama" daje šansu da se plasiraju u četvrtfinale Lige šampiona.

Lesterov problem je domaće prvenstvo, u kome posle 25 od 38 kola zauzima 17. mesto, sa samo bodom više od Hala, koji je prvi u zoni ispadanja. Ekipa se nalazi u seriji od pet poraza i šest mečeva bez postignutog gola.

Dosadašnji Ranijerijevi pomoćnici pripremiće utakmicu protiv Liverpula, zakazanu za ponedeljak od 21 čas, a novi menadžer trebalo bi da debituje 4. marta protiv Hala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC