• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luis Enrike: Da, napuštam Barsu!

Autor mondo.rs

Trener Barselone Luis Enrike potvrdio je da priče o njegovom odlasku na kraju sezone nisu samo na nivou spekulacije, nego da je odlučio da nakon isteka ugovora krajem juna napusti ovu ekpu. "Potreban mi je odmor", kazao je on.

Sada je i definitivno - Luis Enrike napušta Barsu!

Ono što se na nivou spekulacije moglo čuti prethodnih meseci iz Španije dobilo je i zvaničnu potvrdu na konferenciji za medije nakon meča protiv Sportinga iz Hihona u kojoj je Blaugrana ostvarila ubedljivu pobedu (6:1).

Luis Enrike je prethodnih meseci "vešto krio" istinu o svojom budućnosti na "Kamp Nou", a priče o odlasku podgrejane su nakon teškog poraza od Pari Sen Žermena.

On međutim nije želeo tada da govori o tome, odlagao je priče sa novinarima na ovu temu, a onda je sasvim neočekivano sam kazao da će Barsu napustiti na kraju sezone kad mu istekne ugovor.

"Neću biti trener Barselone sledeće sezone. Potrebno mi je vreme da se odmorim od fudbala", kazao je španski stručnjak koji je u dve i po sezone sa Barselonom osvojio osam trofeja, uključujući i jednu Ligu šampiona.


Objasnio je da će neko vreme biti van fudbala i da neće preuzeti nijedan klub.

"Način na koji ja radim ovaj posao je razlog zbog kog moram da odem. Ima premalo sati za odmaranje, a meni je to vreme potrebno", kazao je Enrike koji se i ranije "žalio" na psihički premor usled velike odgovornosti.

Luis Enrike, koji ima tek 46 godina, prvo je ovu odluku o odlasku saopštio igračima.

O naslednicima se priča uveliko, pa se pominju Maurisio Poketino, Ernesto Valverde, Horhe Sampaoli, Ronald Kuman i mnogi drugi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC