• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trijumf Borca za Sofiju pred 4.500 gledalaca! FOTO

Autor mondo.ba

Borac u finišu meča slomio otpor Sutjeske na Gradskom stadionu i slavio 1:0, a sav prihod od ulaznica i prodatih rekvizita biće uplaćen za liječenje trogodišnje Sofije Mićević, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije.

 Borac Sutjeska 1:0 Srcem za Sofiju Humanitarna akcija Sofija Mićević FOTO Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Borac je u meču 20. kola Prve lige Republike Srpske golom u 89. minutu stigao do pobjede u duelu sa Sutjeskom iz Foče, a osim takmičarskog, meč je imao i humanitarni karakter.

Na odlično popunjenom Gradskom stadionu okupilo se 4.500 gledalaca, a sav prihod od ulaznica i prodatih rekvizita biće uplaćen za liječenje trogodišnje Sofije Mićević, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije.

Domaći su napadali, ali je Sutjeska čestim kontranapadima opasno prijetila Asmiru Avdukiću, koji je u nekoliko navrata morao da interveniše.

Veliku priliku Borac je imao u 83. minutu. Bojan Puzigaća zatresao je mrežu Sutjeske, ali je gol poništen zbog ofsajda.

Pobjednik je odlučen u samom finišu meča. Mladi Miloš Kukić u 74. minutu ušao je u igru umjesto Ivana Delića, a 15 minuta kasnije donio je veliku pobjedu Borcu i 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Rudar Prijedor, koji je ranije danas odigrao 2:2 sa Slobodom u Mrkonjić Gradu.

Borac je upisao osmu uzastopnu prvenstvenu pobjedu i na korak je od šampionske titule i povratka u Premijer ligu BiH. Osim toga, golman Avdukić ostao je nesavladan i na ovom meču i serija bez primljenog pogotka sada je produžena na 1.111 minuta!

Priliku da obori rekord Dalibora Kozića iz Kozare, Borčeva "jedinica" imaće u narednom kolu na gostovanju u Zvorniku ekipi Drine.

Pogledajte rezultate utakmica 20. kola odigranih danas.


BORAC - SUTJESKA 1:0 (0:0)

BORAC: Avdukić, Vejnović, Puzigaća, Kunić (90. Burazor), Radulović, Dujaković, Raspudić, Đorđević, Guzina (63. Zekanović), Delić (74. Kukić), Danilović. Trener: Vule Trivunović.

SUTJESKA: Krnojelac, R. Drakul, Mrgud, Cicović (77. Sekulović), Đoković, Mojović, Ivanović, D. Drakul, Danilović, Limić (90. Božović), Blagojević (83. Elez). Trener: Srđan Bajić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miroslav Bojko

Dobra utakmica i atmosvera. Šteta što stadion nije bio maksimalno popunjen i ako je utakmica imala humanitarni karakter. Sofija anđele mali, Bog te blagoslovio!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC