• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa pred SENZACIONALNIM uspjehom!

Autor mondo.ba

Fudbaleri Krupe pred nedjeljno gostovanje Radniku u Bijeljini razmišljaju i o plasmanu u evropska takmičenja u svojoj debitantskoj sezoni u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 FK Krupa može do plasmana u Evropu Izvor: MONDO/Samir Cacan

Ukoliko Sarajevo uspije da osvoji Kup BiH u finalu protiv Širokog Brijega, četvrto mjesto će osigurati nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

POVEZANE VIJESTI

A tamo bi se i to u svojoj prvoj sezoni u eliti bosanskohercegovačkog fudbala mogao naći tim iz banjalučkog predgrađa što bi bez ikakve sumnje predstavljalo prvorazrednu senzaciju.

Prva, možda i najvažnija prepreka na tom putu izabranika Slobodana Starčevića je ekipa Radnika, koja je domaćin Krupljanima u nedjelju u Bijeljini u okviru sedmog kola Lige za šampiona BiH.

"Ako pogledamo iza sebe lako je uočiti da smo došli do stabilne forme koja obećava dobru utakmicu u dvoboju koji odlučuje o tom četvrtom mjestu. U Bijeljinu idemo kompletni, svi fudbaleri su nam na raspolaganju i imamo sve uslove da razmišljamo o tome da ostvarimo dobar rezultat. Za nas bi to bio i neriješen ishod ali, ako bi nam se, eventualno, ukazala prilika, zašto da se kući ne vratimo i sa punim plijenom", izjavio je Starčević, a prenio klupski sajt.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Semberci su u negativnoj seriji od četiri uzastopna poraza i to bi mogla da bude šanse za Starčevićev tim.

"Tačno je da imaju četiri uzastopna poraza, ali su protiv sebe imali i najjače protivnike i na terenu su, u tim susretima, bili dosta ravnopravni. Međutim, imali su i velikih problema sa povredama, protiv nas neće moći da igra ni njihov prvi strijelac, Marko Obradović, i sigurno je kako je to za Radnik veliki hendikep. Ali, igra se u Bijeljini i tu su oni favoriti", dodao je šef struke ekipe iz Krupe na Vrbasu.

Prvi strijelac tima Elvir Koljić u dva posljednja meča svojim pogocima protiv Sarajeva i Zrinjskom je osigurao po bod, a nada se da će tako biti i u Bijeljini.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"Radnik je u Krupi na Vrbasu dva puta uspijevao da ostane neporažen, dok smo mi u Bijeljini, i pored dobre utakmice, poraženi. Mislim da je red da se u nedjelju mi radujemo iako smo svjesni da će to biti jedan zaista težak meč. Odigrali smo tri posljednja susreta na visokom nivou i siguran sam da imamo snage da nastavimo sa dobrom igrom. Što se tiče mene, dao sam dva gola u posljednje dvije utakmice u nadam se da mogu da nastavim tu golgetersku seriju. Međutim, neću biti tužan ukoliko se i ne upišem u listu strijelaca a Krupa ostvari dobar rezultat", dodao je napadač ekipe iz banjalučkog predgrađa.

Krupa na tabeli Lige za šampiona se nalazi na šestom mjestu sa 38 bodova, jedan manje od Radnika i dva od četvrtoplasirane Slobode, koja gostuje Sarajevu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC