• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači "zmajeva" uvjereni u trijumf nad Grcima

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Navijači bosanskohercegovačke reprezentacije pristižu tokom cijelog dana u Zenicu kako bi bodrili fudbalere protiv Grčke u susretu šestog kola kvalifikacija Grupe H za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Navijači u Zenici su optimistični i vjeruju u trijumf nad Grcima.

Anes Terzić stigao je s djevojkom iz Tuzle kako bi podržali bh. tim u večerašnjoj utakmici.

"Došli smo da podržimo reprezentaciju. Ako Bog da, večeras da pobijedimo rezultatom 2:0, a moja prognoza strijelaca su Edin Džeko i Edin Višća. Vidjećemo šta će biti, a do sada nas nisu iznevjerili. Atmosfera se polako zagrijava, a mislim da će večeras doći do usijanja tako da Grke pobijedimo 2:0", rekao je Terzić.

Miralem Karalić stigao je na večerašnji susret sa svojom porodicom iz Norveške. Kaže kako mu nije bilo teško preći put samo zbog reprezentacije.

"Stigao sam sa sinom i porodicom na utakmicu BiH - Grčka. Očekujemo pobjedu, ali biće teško. Ipak, nadam se pobjedi. Da prognoziram, neka bude 2:1 za BiH, a golove nek postignu Edin Džeko i Miralem Pjanić. Ovo nije prvi put da dolazimo samo zbog reprezentacije, ima Bosanaca koji stignu i iz daljih krajeva", rekao je Karalić.

Muharem Džulkić došao je takođe iz Norveške kako bi bodrio "zmajeve" u Zenici.

"Rezultat je 2:1 za Bosnu, a golove će dati Pjanić. Nije naporno za Bosnu i Hercegovinu prevaliti toliki put", rekao je Džulkić.

Ulice Zenice ukrašene su državnim zastavama na jarbolima, a na ulici je moguće vidjeti i veliki broj prodavača rekvizita kako bi svi bili ogrnuti u žuto-plavo.

Susret BiH - Grčka igra se večeras na stadionu "Bilino polje" u Zenici sa početkom u 20:45, a za večerašnji susret vlada veliki interes navijača, s obzirom da su sve ulaznice rasprodane već u prvim danima prodaje.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

0 : 0

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC