• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MILAN: Donaruma u Realu? Može. Za Ronalda!

Autor mondo.rs

"Ako Kristijano Ronaldo želi da napusti Real Madrid, a oni žele Donarumu, onda smo spremni da razgovaramo sa predsednikom Perezom", kazao je uz osmeh direktor Milana Masimilijano Mirabeli.

Dve bombe, iz dva najuspešnija tima Lige šampiona, u samo dva dana!

Prvo je Milan saopštio da je talentovani golman Đanluiđi Donaruma odbio da produži ugovor sa klubom, i ukoliko ga ne prodaju ovog leta - neće zaraditi ni cent, da bi potom Madridom odjeknula neočekivana vest da je Kristijano Ronaldo nezadovoljan i da želi da promeni klub.

Ne zna se koja je šokantija vest...

"Rosoneri" su računali da će tinejdžer produžiti saradnju i još mnogo godina biti njihov golman, dok su u Realu pretpostavljali da najbolji fudbaler sveta ostaje bar još dve-tri sezone.

Jednome se nije dopala plata, ili njegovom menadžeru, dok je kod drugog u pitanju nešto drugo, ako već nije novac, i pretpostavlja se da je Portugalac ljut zbog skandala oko poreza koji je veoma visok u Španiji i koji nije regulisao Real Madrid.

S obzirom da se Real prvi javio kada su čuli za Donaruminu odluku - zanimljiv odgovor dao je i direktor Milana Masimilijano Mirabeli koji je, pola u šali, a pola u zbilji, ponudio dogovor.


"Ako Kristijano Ronaldo želi da napusti Real Madrid, a oni istovremeno žele i Donarumu, onda smo spremni da razgovaramo sa predsednikom Florentinom Perezom", uz osmeh je rekao Mirabeli koji je istakao da je, kao i svi navijači, razočaran odlukom Donarume.

Nije samo Real Madrid zainteresovan.

Tako je direktor Juventusa Bepe Marota saopštio da je "staroj dami" interesantan svaki igrač koji je na tržištu, a Masimilijano Mirabeli se nije trudio da ga otera od Donarume nego je poručio da ako su zaista zainteresovani - oni su spremni da pregovaraju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC