• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Londonu: Teško, ali lepo!

Autor mondo.rs

Crveno-beli otputovali na megdan Arsenalu. Kapiten Donald optimista.

"Da, možemo da ih pobedimo", pun samopouzdanja poručio je Mičel Donald uoči odlaska fudbalera Crvene zvezde na duel sa Arsenalom u 4. kolu Lige Evrope.

Crveno-beli će sa aerodroma Nikola Tesla poleteli u 9.15, a po dolasku u prestonicu Engleske čeka ih odmor, pa trening na čuvenom "Emirejtsu" od 20 časova po našem vremenu.

Utakmica sa "tobdžijama" zakazana je za četvrtak u 21.05 (prenos na TV Arena Sport).

"Čeka nas veliki protivnik, igrali smo protiv njih i znamo šta možemo da očekujemo. Biće teško", izjavio je Donald, a zatim na pitanje može li Zvezda do pobede, odgovorio:

"Da, možemo! Ali, moramo da pokažemo to i na terenu. Dobro smo se pripremili. Očekujem tešku, ali lepu utakmicu. Ovo su utakmice koje svaki igrač želi da igra".

Arsenal je pre dve nedelje u Beogradu slavio 1:0, iako po prikazanoj igri nije zaslužio tri boda. Gosti su, međutim, iskoristili pad koncentracije odbrane crveno-belih i udarcem Olivijea Žirua preko glave, uz dosta sreće, stigli do pogotka.

"Ne verujem da će oni mnogo menjati svoju taktiku u odnosu na prvu utakmicu. Imaju mnogo dobrih igrača, željnih da se dokažu i da igraju. Naš stručni štab ih je dobro analizirao, a videli smo ih i u Beogradu, tako da znamo šta nas čeka", konstatovao je Donald.



"Što se nas tiče, moramo da postignemo gol. Imali smo šanse kod kuće, ali nismo postigli gol iz tri-četiri prilike, a oni jesu iz jedne, u tome i jeste razlika. Moraćemo da koristimo naše šanse ako želimo pobedu", jasan je jedan od Zvezdinih kapitena.

Crveno-beli su trenutno na deobi drugog mestu sa četiri boda, koliko ima i BATE Borisov. Arsenal je prvi sa maksimalnih devet, dok je na začelju Keln sa tri poraza.

Zvezda u 5. kolu, 22. novembra, gostuje u Belorusiji, a u poslednjem kolu, 7. decembra, biće domaćin Kelnu.

Imajući u vidu da prvi put posle više od decenije (2006. protiv Milana) gostuju nekom evropskom velikanu i da je malo ko očekivao da će ove sezone stići do grupne faze Lige Evrope, crveno-beli mogu rasterećeni da pristupe utakmici u Londonu i odigraju je za svoju dušu. Prolaz u narednu fazu ionako će odlučivati rezultati u poslednja dva kola.

Zato, kao što kaže Donald, na "Emirejtsu" će gostima sigurno biti teško, ali i lepo jer odmeravaju snagu sa jednim od najboljih timova današnjice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC