• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac arena" spas za RK Borac

Autor mondo.ba

Skupština RK Borac m:tel dala podršku realizaciji projekta "Borac arena".

 RK Borac planira izgradnju sportske dvorane Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

RK Borac m:tel u narednom periodu želi da ima sopstvenu dvoranu, a jednoglasnu podršku ovoj ideji o kojoj se priča već neko vrijeme dali su članovi Skupštine kluba na današnjoj redovnoj sjednici.

Sve što je do sada urađeno u pripremi idejnog rješenja "Borac arene", koje je podložno izmjenama ali i pregovora i podrške koju je Klub dobio od strane Gradske uprave, članovima skupštine predstavio je u utorak predsjednik UO, Milan Radović.

Članovi skupštine dali su bezrezervnu podršku Upravi kluba da što prije krene u izgradnju sopstvene dvorane, po principu javno privatnog partnerstva, iako tek predstoji izrada glavnog projekta i zatvaranje finansijske konstrukcije,

Na taj način, Borac bi dobio svoju dvoranu, sa svim pratećim sadržajima, što bi omogućilo dugoročnu samoodrživost, a podrška u izgradnji očekuje se od Evropske rukometne federacije, kao i republičkih i gradskih institucija.

Lokacija "Borac arene" je u ulici Olimpijskih pobjednika, a imala bi podrum, prizemlje i tri sprata. Podrum bi se sastojao od 72 parking mjesta, šest do osam svlačionica, tehničkog prostora, vešeraja, skladišta, te aerobik, džudo i fitnes sale.

U prizemlju planirano je da budu smještena dva terena, tribine na razvlačenje, recepcija, biletarnica, restoran, kafić, tri poslovna prostora, magacin, kao i kuhinja i garderoba.

Na prvom spratu trebalo bi da budu izgrađene fiksne tribine, sala za konferencije, 12 soba i dva apartmana. Drugi sprat ima sve ove iste sadržaje, osim tribina, dok je na trećem spratu predviđena izgradnja pres sale, klupskih prostorija, menadžment hotela, kao i 11 soba i dva apartmana.

Na skupštini je odlučeno kako će Svetozar Bajić i u narednom  periodu predsjedavati skupštinom RK Borac m:tel. Za njega su glasali svi članovi skupštine, dok je mandat jednoglasno produžen i dosadašnjem potpredsjedniku Siniši Babiću.

Zbog privatnih obaveza, dosadašnji članovi Upravnog odbora Goran Mandić i Željko Vasilić razriješeni su sa ove pozicije, a na njihovo mjesto imenovani su Boško Mekinjić, direktor Komercijalne banke i Saša Kondić, direktor privrednog društva Hidroenergo.

Članovi skupštine podržali su dosadašnje napore članova Uprave na putu konsolidacije kluba, te su usvojili Izvještaj o radu za prethodnu sezonu, Finansijski izvještaj za period 31.3.2016. – 31.10.2017. godine, kao i Izvještaj Nadzornog odbora za ovaj period.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bosko

Sasa Kondic član uprave??? O živote dokle smo dogurali?! Bože me sačuvaj!

kebab

Prvo vi izgurajte sezonu sa isplaćenim platama, a kasnije razmišljate o dvorani.

Arena?

Kakva arena ljudi, vi pravite neku malo nabudženiju salu za treninge, pa je i zovite sala za treninge. Arena momci moji ima barem 7.000 sjedećih mjesta

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC