• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Milivojević: Selektore, lažeš!!!

Autor mondo.rs

Dosadašnji reprezentativac Srbije Luka Milivojević oglasio se povodom optužbi da je sa još nekolicinom igrača pripremao "puč" u nacionalnom timu tokom Mundijala u Rusiji.

Gotovo nijedno veliko takmičenje u kojem je učestivala Srbija (nekada Jugoslavija) nije moglo da prođe bez nekog skandala, afere, priča koje su mjesecima i godinama kasnije isplivale na površinu, glasinama...

Ni minulo Svjetsko prvenstvo u Rusiji nije bilo izuzetak!

Srbija nije uspjela da prođe grupu, a nedjeljama potom počele su priče o tome kako su pojedini igrači, poput Luke Milivojevića, pripremali "puč" u nacionalnom timu, odnosno ustanak protiv selektora Mladena Krstajića.

To je najprije izašlo iz usta Krstajićevog pomoćnika Milana Obradovića, a potom je te riječi potvrdio i Krstajić.

U međuvremenu, Milivojević je izbrisan iz reprezentacije, kao i još neki fudbaleri, uz obrazloženje selektora da se "priprema neki novi tim", kao i da vrata reprezentacije nikome nisu zatvorena.

Do sada nismo čuli drugu stranu, odnosno prozvanog Milivojevića. Fudbaler Kristal Palasa je odlučio da se oglasi preko društvene mreže Instagram.

Odbacio je sve tvrdnje selektora i njegovih pomoćnika, rekavši da je na Mundijalu samo iznio svoje mišljenje na sastanku na kojem su bili svi članovi stručnog štaba i da im je rekao šta misli. Nikakav puč nije organizovao, niti mu je to bila ideja.

Poručio je i da mu je igranje za reprezentaciju oduvijek bilo najveća čast i poželio je Srbiji uspjeh u narednim takmičenjima.

Milivojevićevo pisano obraćanje prenosimo u cjelini:

"Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika vezanih za mene osetio sam potrebu da se javno oglasim.

Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku. Sujeta? Ili možda nešto drugo???

Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP. Dan posle utakmice sa Švajcarskom, na poziv selektora, došao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab. Rekao sam svima u LICE šta sam imao o taktici i samom toku utakmice protiv Švajcarske.

Isti dan smo mi igrači napravili sastanak u vezi sa porazom od Švajcarske gde sam ih obavestio o mom sastanku sa stručnim stabom. Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje.

Posle tog poraza ništa nije bilo isto.

Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom nas 10-tak igrača, koji smo najviše igrali do tada, napravili smo sastanak sa selektorom a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil. Samim tim nismo znali ni tim koji treba da počne utakmicu što je bio presedan. Tim smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu!

Želim da potvrdim reci svojih saigrača da je atmosfera među nama igračima na SP bila fenomenalna i da bilo kakvih sukoba i problema unutar ekipe nije bilo.

Želim saigračima puno srece i uspeha u Ligi nacija.

Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži.

Nisam imao nameru da se oglašavam jer su ovo stvari koje se drže unutar tima, ali pošto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam rešio da sa svima vama podelim istinu i činjenice!".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC