• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Otjeran iz kluba zbog namještanja utakmica!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Dosadašnji fudbaler Zvijezde 09 Ibrahim Škahić nije više član semberskog kluba.

  Poslije skandala oko namještanja mečeva, u kojem je Nemanja Vejnović zaradio krivičnu prijavu, Zvijezda 09 se odrekla i drugog igrača koji je u medijima optužen za nečasne radnje.

Riječ je o Ibrahimu Škahiću, koji je ljetos stigao u klub iz etno-sela Stanišići.

"Raskinut je ugovor sa Škahićem, a istina je, sve to je imalo veze sa skandalom oko namještanja utakmica. Takvog igrača ne želim ni da gledam, a kamoli da igra u mom klubu. Za mene su bile dovoljne i najmanje sumnje u nečasne radnje da više ne bude član Zvijezde 09. Takođe, koliko znam istragu su pokrenuli Fudbalski savez Bosne i Hercegovine i FS Republike Srpske protiv obojice aktera", izjavio je za naš portal predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić i dodao da može samo da se nada da je cijeli problem osujećen na vrijeme i da šteta nije nenandoknadiva.

Dolaskom novog trenera Darka Nestorovića, semberski klub je povezao dvije pobjede (nad Slobodom u Tuzli -0:3 i GOŠK-om u Ugljeviku -1:0), pa je napokon "fenjer" prepušten ekipi iz Gabele.

U nedjelju im predstoji teško gostovanje na "Grbavici" protiv fudbalera Željezničara, koji su nedavno štrajkovali zbog kazni koje im je "razrezao" sarajevski klub.

"Iskreno, žao mi je što se takve stvari dešavaju u Želji, našim sportskim prijateljima, ali vjerujem da to neće uticati na njihovu igru. Mi se oporavljamo i postepeno se i penjemo na tabeli. Nadam se da ćemo prevazići sve loše trenutke. Mi ćemo učiniti sve što bude u našoj moći da protiv Željezničara ostanemo neporaženi", podvukao je prvi čovjek novog premijerligaša.

Evo koliko košta "iz keca u kec i tri plus" u BiH

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC