• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lotito: Prodaja Sergeja? Nikad ne reci nikad

Autor mondo.ba

Predsjednik Lacija Klaudio Lotito dao zagonetan odgovor o mogućem transferu reprezentativca Srbije Sergeja Milinković Savića.

  Srpski fudbaler je ranije ove sezone produžio ugovor sa klubom iz Rima do 2023. godine, ali se često pojavljuju spekulacije o njegovoj budućnosti i prelasku u neki drugi klub - od Juventusa do Mančester junajteda.

Posljednje glasine u italijanskim medijima su pominjale Milan, koji je prema tvrdnjama uglednog lista "Korijere dela Sera" navodno ponudio 120 miliona evra za transfer veziste "orlova" u ljetnjem prelaznom roku.

"Milan je ponudio 30 miliona evra da dovede Milinković Savića na pozajmicu sa opcijom otkupa ugovora na ljeto uz dodatnih 90 miliona evra. Lacio je tu ponudu odbio", naveo je italijanski dnevnik u nedjelju.

Sve navodne ponude i ranije je glatko odbijao prvi čovjek nebesko-plavih Klaudio Lotito, međutim u izjavi za "Rai Radio" je dao dvosmislen odgovor na pitanje o Sergejevoj budućnosti.

"On ima petogodišnji ugovor i ne želimo da ga prodamo jer je odličan igrač, ali u životu nikad ne reci nikad", rekao je Lotito i demantovao da su ga juče konktaktirali iz kluba sa "San SIra".

"U svakom slučaju u nedjelju me Milan nije pitao za njega", podvukao je predsjednik Rimljana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC