• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIČKI: Veliki skandal, napad na Lalatovića

Autor mondo.rs

Navijač Napretka na konferenciji za medije poslije utakmice u Kruševcu vrijeđao trenera Nišlija.

 RADNIČKI: Veliki skandal, napad na Lalatovića Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U posljednjem meču 21. kola Superlige Srbije, koji je zbog snijega s nedjelje pomjeren za ponedjeljak, Radnički je u Kruševcu pobedio Napredak 2:1 i tako na nabolji način zaokružio polusezonu.

Međutim, utakmicu u Kruševcu, prema navodima sa zvaničnog sajta Radničkog, obilježio je incident, odnosno verbalni napad navijača Napretka na nekadašnjeg trenera kruševačkog superligaša, a sada šefa stručnog štaba Nišlija, Nenada Lalatovića.

"Na konferenciji za medije nakon meča u Kruševcu dogodio se veliki skandal, pošto je na nju ušao navijač Napretka i verbalno napao šefa stručnog štaba Radničkog Nenada Lalatovića, uputivši mu najvulgarnije uvrede", piše na zvaničnoj internet stranici Radničkog.

"Sama konferencija počela neuobičajnim pitanjem PR-a Napretka, koje je bilo formulisano na jasan način da se Lalatović isprovocira, a kasnije se nadovezao i već pomenuti navijač, kojem svakako nije bilo mjesto u prostoriji predviđenoj za novinare. Ovo je očigledan pokušaj da se na istorijski uspjeh Radničkog baci mrlja. Završili smo na drugom mjestu na tabeli sa samo jednim porazom u 21 odigranom meču. FK Radnički poziva nadležne insitutucije da reaguju i da kazne FK Napredak za nedopustiv propust u organizaciji konferencije za štampu. Činjenica je da je u prostoru za medije bila osoba koja nije novinar i čiji je zadatak bio samo da isprovocira Nenada Lalatovića. Stiče se utisak sa je taj huligan imao zadatak da umanji značaj ove polusezone za istoriju Radničkog", navodi se dalje.

Nenad Lalatović konferencija Napredak - Radnički Niš uvrede
Izvor: Youtube/Miroslav Đorđević


"Nenad Lalatović smatra da uprkos svemu i svim provokacijama niko ne može Radničkom da umanji ono što je postigao. Apostrofirao je da je ovo uspjeh kluba, tima, stručnog štaba, kao i rukovodstva na čelu sa Ivicom Tončevom. Zahvalio se i navijačima, koji su mu na kraju utakmice dodijelili pehar za najboljeg trenera što govori o obostranom poštovanju. Naglasio je i da je pitanje PR-a Napretka bilo naručeno, jer ga je pitala o navodno pokazanom srednjem prstu tokom utakmice, što Lalatović oštro demantuje i naglašava da se to desilo da bi delegat svakako reagovao na to i kaznio ga. Nenad Lalatović je na kraju javno postavio pitanje ko je pustio huligana u novinarske prostorije, jer se ovo sve lako moglo izroditi u puno teži incident", stoji na kraju.

Radnički je prvi dio sezone završio na drugom mjestu, sa čak šest bodova više od Partizana, a devet manje od Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC