• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Popović: Nisam "drugi Vranješ", niti nacionalista!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

"Razočaran sam, nikoga nisam uvrijedio. Da imam problem sa drugima, ne bih igrao u klubovima od Čapljine do Gradačca", rekao je kapiten Zvijezde Dejan Popović kojem prijeti otkaz zbog čestitke za Dan Republike.

 Kapiten FK Zvijezda Gradačac Dejan Popović o čestitki za Dan RS i reakcijama - Nisam "drugi Vranješ" Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Proslava Dana Republike održana u srijedu u Banjaluci izazvala je brojne reakcije u BIH, a nažalost, politika se (još jednom) umiješala i u sport.

Kapiten Zvijezde iz Gradačca, Dejan Popović, našao se na meti kritika nakon što je na društvenim mrežama čestitao 27. rođendan Republici Srpskoj, a reagovao je i njegov klub saopštenjem u kojem je osudio njegovo ponašanje i praktično najavio raskid saradnje.

Defanzivac i kapiten Zvijezde u izjavi za MONDO istakao je da je razočaran reakcijama javnosti, jer nikoga nije uvrijedio, te da je uvijek bio profesionalac koji poštuje sve nacije.

"Nikoga nisam uvrijedio. Ja sam iz Republike Srpske, svoje volim, a tuđe poštujem. Već par godina igram van svog grada, igrao sam i u hrvatskim i u drugim klubovima, nisam problematičan, niti sam ja ikad bio problem. Da imam bilo kakav problem ili da kod mene postoji bilo kakva nacionalistička mržnja ne bih bio ni minut, a ne već neko duže vrijeme u klubovima u Federaciji. U Čapljini sam proveo godinu i po, nisam imao nikakav problem, u Gradačcu sam nakon dva mjeseca postao kapiten, i to isključivo zbog svojih igara, ni zbog čega drugog", rekao je Popović.

Dodao je da je profesionalac i da samo radi posao koje voli, te da je razgovarao i sa svojim saigračima, koji ne vide ništa sporno u njegovoj objavi.

"Radim svoj posao, volim ga, profesionalac sam. Svoje poštujem, sve druge vjere poštujem. Nemam nikakav problem sa saigračima, niko ne pridaje značaj tom mom postu, niti misli da sam bilo koga uvrijedio. Nijednim gestom nisam nikog uvrijedio, žao mi je što je izazvalo 'bum' u javnosti i što me nazivaju 'drugim Vranješom', ne znam zašto to. Razgovarao sam i sa predsjednikom i trenerom, ne znam šta će biti u ovih narednih par dana", rekao je Popović za MONDO.

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dimitrije

Zivio ti kama, voli svoju RS, postuj druge! Iz dobre i postene kuce si sinko. Pozdrav iz RS, tacnije nase Bijeljine!

Vladan

Koja Zvijezda ti si za Zvezdu

DT

Voli svoje postuj tudje. Svaka cast za cestitku. Kome da se pravdas... Nazalost svi sportski kolektivi su politicki, pa im ne odgovara cestitka za REPUBLIKU SRPSKU.

Marko

Ko se uopste usudio oterati ovakvog momcinu iz Borca. Vracaj ga vamo

XAJBA3

Svaka čast dečko. Nažalost kad živiš među primitivcima koji misle da im je sve dozvoljeno a nama nije. Jedino što bi ih donekle zadovoljilo je da doživimo kolektivnu amneziju i sutra kažemo da smo marsovci i da smo i mi žrtve Srba koji ne postoje!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC