• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Starčević više nije trener Tuzle siti

Autor mondo.ba

Rukovodstvo Tuzle siti u ponedjeljak je prihvatilo ponuđenu ostavku šefa struke Slobodana Starčevića. Mirza Varešanović novi trener.

  Banjalučki stručnjak sa klupe Tuzle siti Slobodan Starčević ponudio je ostavku nakon poraza od Sarajeva (0:3), a danas je njegova ostavka prihvaćena, saopšteno je iz tuzlanskog kluba.

"Imali smo namjeru sa Starčevićem da napravimo dugoročnu priču, ali nije išlo. Novi stručni štab ćemo imati već u utorak", rekao je predsjednik Tuzle siti Azmir Husić.

Nakon domaćeg poraza na otvaranju proljetnog dijela sezone od Sarajeva (0:3), sada već bivši trener Tuzla Cityja Slobodan Starčević je smatrao da je ovo moralno i najbolje rješenje u ovome momentu.

"Uprava Tuzle siti zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji gospodinu Starčeviću, te mu želi sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri", saopšteno je iz tuzlanskog premijerligaša, koji je primoran da brzo reaguje s obzirom da u subotu na "Tušnju" dočekuje ekipu Čelika.

Husić je obavio razgovore sa nekoliko potencijalnih imena, tako da bi novi stručni štab trebao biti kompletiran već sutra.

Nezvanično, Starčevićev nasljednik bi trebao da bude Mirza Varešanović, koji bi po povratku iz inostranstva  trebao preuzeti Tuzlake. Prvi trening će voditi u srijedu, a na klupi debitovati u subotu protiv Čelika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC