• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko između "Meace" i "Gudisona"

Autor mondo.ba

Kapiten Bosne i Hercegovine Edin Džeko predstojećeg ljeta će najvjerovatnije napustiti Romu, koja je "razrezala" visinu obeštećenja od 30 miliona evra.

Italijanski mediji prenose da je "vučica" spremna da unovči Džeku za 30 miliona evra, koliko je prošle godine nudio londonski Čelsi, jer visokom centarforu dogodine ističe ugovor i ukoliko ostane na "Olimpiku" tim iz Rima će ostati bez odštete.

"Gazeta delo Sport" je objavila da je milanski Inter spreman da ponudi traženi iznos posebno ukoliko Argentinac Mauro Ikardi, koji već odavno odbija da produži ugovor sa "neroazurima", napusti klub sa "Đuzepe Meace", što je vrlo izvjesno.

Međutim, s obzirom da je 33-godišnji bh. napadač odlične partije pružao u dresu Mančester sitija s kojim je osvojio i titulu u Engleskoj, nekoliko premijerligaša takođe je zainteresovano za njegove usluge.

Kako prenose mediji na Ostrvu, najviše je "zagrizao" Everton, koji takođe ne bi imao problem sa visinom obeštećenja, posebno jer menadžer "karamela" Marko Silva vjeruje da bi Džeko bio "idealno pojačanje".

Osim liverpulskog tima sa "Gudison Parka", odavno se u engleskim medijima pominjao i londonski Vest Hem, koga s klupe predvodi nekadašnji menadžer "građana" Manuel Pelegrini, s kojim je Džeko osvojio FA Kup, šampionsku titulu i Liga kup Engleske.

U dresu Sitija, Džeko je postigao 72 gola na 189 utakmica, da bi po dolasku u Italiju, uknjižio 85 pogodaka u 169 nastupa za Romu, pomogavši rimskom timu da se prošle sezone domogne i polufinala Lige šampiona.

Kapiten "zmajeva" trenutno je u Sarajevu, gdje se priprema za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Izabranici Roberta Prosinečkog će u subotu dočekati Jermeniju na "Grbavici", a tri dana kasnije i selekciju Grčke na zeničkom "Bilinom polju".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC