• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi glas protiv: Obradović neće da igra za Krstajića!

Autor mondo.rs

"I to me nije zvao selektor Krstajić, već, kao po običaju, neko iz Fudbalskog saveza Srbije", rekao je iskusni levi bek Obradović koji je bio pozvan za meč protiv Portugala zbog povrede Kolarova, ali je odbio.

 Ivan-Obradovic-ne-zeli-da-igra-za-Srbiju-dok-je-selekor-Mladen-Krstajic Izvor: MN PRESS

Zvanično treći srpski fudbaler odbio je da igra za reprezentaciju Srbije dok je na selektorskoj funkciji Mladen Krstajić.

Posle Matije Nastasića i Luke Milivojevića, koji sa selektorom nisu u dobrim odnosima još za vreme Svetskog prvenstva, glas je "digao" i Ivan Obradović (30), koji je naknadno pozvan za utakmicu protiv Portugala (25. mart, 20.45).

Srbija ima problema na poziciji levog beka pošto je kapiten Aleksandar Kolarov povređen i jedini još na spisku bio je dojučeršanji debitant Miroslav Bogosavac, koji se nije naročito pokazao na prijateljskoj utakmici protiv Nemačke, a nakon što je Ivan Obradović odbio da pojača "orlove" u Lisabonu, spisku su dodati Milan Gajić i Filip Mladenović.
Iako je daleko od standardnog u klubu, Obradović ima čak 27 nastupa za "orlove" i mogao bi iskustvom da doprinese, pošto je uvek igrao dobro za reprezentaciju Srbije.

"Istina je, dobio sam poziv. Prvo su me zvali u sredu uveče, odmah posle remija s Nemačkom, a potom i juče ujutru. I to me nije zvao selektor Krstajić, već, kao po običaju, neko iz Fudbalskog saveza Srbije. Međutim, nisam želeo da se odazovem i odbio sam poziv", kazao je Ivan Obradović za list "Alo".

SVE U 16 SA NEŠOM PETROVIĆEM: O MLADENU KRSTAJIĆU...

Izvor: MN PRESS

Gde je tačno nastao problem?

Fudbaler Anderlehta nije odgovorio konkretno, ali možda je u pitanju ljutnja zbog toga što nije otišao na Mundijal u Rusiji, gde je prednost u odnosu na njega imao Milan Rodić.

"Imam neke svoje razloge o kojima ne želim da pričam. Postoje određene stvari preko kojih ne mogu da pređem. Jednostavno, ne želim da nastupam za reprezentaciju dok je Mladen Krstajić selektor. To je moja konačna odluka", poručio je on.

Zanimljivo je da su Ivan Obradović i Mladen Krstajić bili čak saigrači u Partizanu, ali u međuvremenu je došlo do sukoba mišljenja koji fudbaler ne želi da ostavi iza sebe.

Poslednju utakmicu za "orlove" odigrao je na azijskoj turneji kada je Krstajić postao selektor.

PROČITAJTE: SVE VESTI O REPREZENTACIJI SRBIJE PRED PORTUGAL

Fotografija sa utakmice Partizana iz 2009. godine na kojoj su Mladen Krstajić i Ivan Obradović.
Izvor: MN PRESS

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RaCo

Bas mi zao, ne znam ni ko te gurao toliko dugo u reprezentaciji...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC