• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Pokazali smo dva lica

Autori mondo.rs Autori Fena

Selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki zadovoljan je pobjedom nad Jermenijom i osvajanjem tri boda na startu kvalifikacija za Euro 2020.

Istakao je da su njegovi igrači do pobjede došli teže od očekivanog, te da je ekipa pokazala dva lica, jedno dobro u prvom i nešto lošije u drugom poluvremenu. Bilo je, kako kaže, nekih grešaka koje će pokušati ispraviti, ali i dobrih momenata.

"U prvom poluvremenu smo dominirali, da smo iskoristili šanse vjerovatno bi bilo drugačije u drugom. No najvažnija su tri boda, pobijedile su i selekcije Grčka i Italija tako da svi startujemo sa tri boda. Nije možda bilo na nivou koji smo željeli, ali važna je pobjeda. Jermeniji čestitke, ako budu ovako nastavili sigurno da će praviti probleme ostalim ekipama", kazao je Prosinečki.

Ističe da mu je žao zbog primljenog gola iz penala, posebno jer ga je napravio Deni Milošević.

"Deni je mnogo donio svojim ulaskom, postigao je i pogodak i žao mi je što je skrivio penal. Nažalost, na kraju se i Elvir Koljić povrijedio odmah nakon ulaska u igru. Ne znamo još stepen povrede, vjerovatno smo ga izgubili za naredni meč", dodao je Robi.

U drugom kolu BiH u utorak u Zenici dočekuje selekciju Grčke.

"Imamo dva dana da se pripremimo za jednu potpuno drugačiju utakmicu nego danas sa puno boljim protivnikom. I kod njih fali dosta igrača, pobijedili su večeras Lihtenštajn sa 2:0 i pogledaćemo i tu utakmicu. Imamo igrače koje smo odmorili i koji će biti spremni za meč protiv Grčke. Imaćemo nekih taktičkih i igračkih promjena, probati dobiti svježinu", zaključio je selektor BiH.

...
Izvor: Dailymotion/visionhd

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC