• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović TRAŽIO od Lazetića: Još zadnji vezni!

Autor mondo.rs

Trener "stare dame" svjestan šta nedostaje ekipi...

 Nenad-Lalatovic-trazio-zadnjeg-veznog-pojacanja-FK-Vojvodina Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović je poslije dva meča na pripremama u Sloveniji, i dvije pobjede, primijetio da mu za narednu sezonu nedostaje (najmanje) još jedan fudbaler u rosteru.

"Potreban nam je još jedan zadnji vezniOn bi igrao iza Nikole Drinčića, čuvao mu leđa i donekle ga oslobodio defanzivnih zadataka. Drinčić bi onda imao više snage za ofanzivni dio", kazao je trener Vojvodine za "Sportski žurnal".

Očigledno je da je "lalama" za narednu sezonu potreban igrač profila Tarasa Bondarenka, koji je bio od izuzetne važnosti za Radnički prošle sezone, a ima li ga Nikola Lazetić na vidiku?

Sportski direktor Vojvodine dobio je tako zadatak da do početka Superlige pronađe kvalitetno rješenje na poziciji igrača koji "kvari igru", a vrlo je moguće da Lalatović nije zadovoljan time što je do sada prikazao Marko Đurišić.

Zadnji vezni koji se vratio u klub iz Vranja je odigrao prvih 45 minuta protiv Brežica, dok u drugom susretu protiv Triglava nije dobio šansu na terenu.

Vidjećemo da li će Vojvodina reagovati brzo i angažovati pojačanje do premijerne utakmice u domaćem prvenstvu protiv Mačve, a jedno od potencijalnih rejšenja možda bi mogao da bude Robson da Silva, koji se već gotovo sedam mjeseci spominje kao pojačanje "stare dame".


U pitanju je fudbaler makedonskog tima Đorče Petrov, koji poput Drinčića posjeduje razoran udarac, pa je tako prošle sezone postigao šest golova.

Uz to, Vojvodina će na tržištu tražiti još samo napadača u slučaju odlaska Bojana Matića, odnosno mogla bi da posegne za novim rješenjima u ofanzivnom dijelu igre ako se ispostavi i da je povreda Nemanje Čovića teže prirode.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC