• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mesi, a ne smeta ti kad sudije GURAJU Barsu?"

Autor mondo.rs

Digla se velika fama oko izjave Lionela Mesija kome zbog pominjanja "namještanja utakmica" i "korupcije" vjerovatno sljeduje i suspenzija. "Peckaju" ga i Brazilci...

Brazilci su proslavili trofej Kopa Amerika, a onda se "obrušili" na Mesija.

Najbolji fudbaler svijeta bio je i te kako nervozan tokom prethodne nedjelje kada je s dvije izjave "zapalio" medije; direktno je optužio CONMEBOL i Brazil da je turnir namješten, a potom je odbio i da primi bronzanu medalju da ne bi bio "saučesnik u korupciji".

Zbog svega toga prijeti mu suspenzija do čak dvije godine, kako su juče saopštili španski mediji, a za sada će morati samo da "istrpi" strelice koje su uputili Brazilci.

Zadovoljni osvojenim peharom poslije 12 godina, komentarisali su "luzere".

"Toliko puta se desilo da sudije poguraju Mesija u Barseloni ili Argentini, ali ga tad nikad nisam vidio da se žali. Izgubio je, mora to da prihvati", kazao je brazilski štoper Markinjos koji se sigurno prisjetio i čuvenog poraza sa Pari sen Žermenom na Nou Kampu.


I selektor "karioka" Tite bio je nezadovoljan što su komentari Argentinca "bacili sjenku" na izdanja njegove selekcije, posebno ga boli dio o korupciji...

"Mesi mora da ima više poštovanja kada je poražen. I nama su sudije odmogle u nekoliko mečeva...".

"Pravi pritisak jer ima takvu reputaciju, samo znam da smo igrali pošteno protiv Argentine", naglasio je Tite koji je fantastično vodio Brazil uprkos izostanku Nejmara, pa je na turniru zablistao Everton.

Mesijevu stranu nije držao ni njegov zemljak Rikardo Gareka.

Ovaj trener je vodio Peru do finala Kopa Amerike i potom kazao da fudbal u Južnoj Americi može da se popravi, ali da "treba biti oprezan kad se priča o korupciji".

"Za takve stvari morate da imate dokaze! Mesi je autoritet, ali to ne znači da bi takve stvari trebalo da govori... Poštujem ga kao igrača i čovjeka", kazao je Gareka koji je dodao i da se ponekad u Južnoj Americi previše trude da "imitiraju" Evropljane.

Istovremeno, Gareka je odbacio tvrdnje da će biti novi selektor Argentine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC