• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako je reagovala ekipa: Mister, vidimo se brzo

Autor mondo.rs

Kako su u svlačionici čuli vijest o teškoj bolesti šefa stručnog štaba. Kapiten Blerim Džemaili je otkrio...

Subota 13. jul je veoma težak dan za sve u Bolonji. I ne samo tamo.

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović (50) objavio je ove subote da je obolio od leukemije i da je pred njim oporavak, tokom kojeg će ostati šef stručnog štaba Bolonje.

I to na insistiranje kluba, koji je upravo Miha zadržao u Seriji A.

Spletom okolnosti i odlukom jednog italijanskog novinara, javnost je saznala ovu vijest možda i pre fudbalera Bolonje, o čemu je Miha takođe govorio na konferenciji.

Srpski stručnjak objasnio je da je rekao svoje stanje ekipi u razgovoru video vezom, a kapiten tima Blerim Džemaili najavio je da će se svi u svlačionici boriti za trenera kao što se i on bori za njih.

"Trener će dobiti ovu bitku i zbog nas, jer smo porodica. Ono što nam je dao u posljednjih šest mjeseci rijetko koji trener može da uradi, posebno u tako kratkom vremenu. Znamo kakva je osoba, koliko je jak i probaćemo da mu prenesemo našu snagu. Ne možemo da dočekamo da se vrati", rekao je za Džemaili za Skaj sport Italija.

Mihajlović je danas potvrdio da boluje od leukemije. On je na današnjoj konferenciji za novinare poručio da je siguran da će dobiti bitku i da će pobijediti bolest.

"Iskreno, bio je to šok jutros, ali kada smo razgovarali s njim shvatili smo da moramo da nastavimo da radimo ovako, jer će on biti sa nama veoma uskoro", rekao je kapiten Bolonje o "Misteru Mihajloviću".

"Siniša nam je rekao da radimo s osmijehom i probaćemo da to uradimo tačno onako kako je tražio. Pokazao nam je put, pratili smo ga tokom posljednjih šest mjeseci, on je lider koji nas može odvesti do naših ciljeva... Bliski smo sa njim. Mihajlović nam je kao otac. Borićemo se za njega kao što se i on bori za nas”, dodao je Džemaili.

Mihajlović je Bolonju preuzeo u januaru od Filipa Inzagija i vodio je taj tim od zone ispadanja do desetog mjesta na tabeli Serije A.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC