• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Heroji sa Malte: Splićani, Videli ste vanzemaljce

Autor mondo.rs

Poluamaterski klub sa Malte Gzira junajted izbacio iz Evrope Hajduk usred Splita. Navijači Hajduka pravili haos. Pročitajte šta je trener Gzire zakačio u svlačionici svoje ekipe i šta im je bio motiv da naprave senzaciju!

Fudbal je ponekad zaista čudesna igra, koja "dozvoljava" i nejakom Davidu da porazi Golijata. Ovakvo poređenje umesno je kada je reč o splitskom Hajduku, klubu duge tradicije i poluamaterskoj ekipi sa Malte - Gziri junajted.

Pred 20.000 gledalaca na Poljudu, Maltežani su priredili SENZACIJU, eliminisavši Hajduk iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Uspeli su fudbaleri Gzire da nadoknade minus iz prvog meča i golom u samom finišu utakmice u Splitu, urade ono što niko nije očekivao. Osim, možda, njih samih.

Za ovaj senzacionalan uspeh, koji su igrači Gzire proslavili, maltene, kao da su osvojili Ligu šampioa (a ovo za njih i jeste takav neki osećaj), zaslužan je njihov trener, Italijan Đovani Tedesko, kojeg se oni malo stariji sećaju kao igrača Fiorentine, Peruđe, Đenove, Palerma...

Ovaj "namazani" Italijan je svoju ekipu "napalio" za revanš, a u tome su mu pomogli - Hrvati.

Video je šta se piše u hrvatskoj sportskoj štampi, a jedan od članaka je zakačio u svlačionici ekipe, koja je imala dejstvo poput crvene marame ispred bika. Bingo!

U tom članku je, između ostalog, pisalo da su šanse da Gzira izbaci Hajduk manje nego da nas posete vanzemaljci!

"Bio sam spreman na ispadanje, a onda sam video potcenjivački članak u vašim novinama. Taj članak  sam im zalepio u svlačionicu. Pisalo je da će biti goleada, spominjali su vanzemaljce... Bolji motiv im nije bio potreban. I da znate, sve smo preveli", rekao je trener najveće senzacije Lige Evrope.

Hrevatski mediji su u izveštajima sa utakmice posebno istakli da je Hajduk izbacio igrač koji vredi 50.000 evra. Reč je o Hamedu Koneu, koji je postigao dva gola u revanšu - ne zna se koji je bio lepši, da li onaj "makazicama" ili onaj za pobedu.

POGLEDAJTE SPEKTAKULARAN GOL


Posle utakmice čiji je ishod bio šokantan po domaćina, "navijači" su probali da iskale bes na članovima uprave u loži, ali je obezbeđenje hitro reagovalo.

A igrači Hajduka nisu stisli petlju da se pojave pred novinarima...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC