• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Govedarica: Nek pogodi golman, samo da prođemo!

Autor mondo.ba

Strijelac pogotka za Zrinjski u Holandiji Miljan Govedarica pred revanš (19.00) sa Utrehtom kaže da nije bitno da li će opet pogoditi mrežu već da mostarski klub prođe u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Miljan Govedarica, napadač Zrinjskog, uoči večerašnjeg (19) revanša drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Utrehtom očekuje da će meč biti lakši od prvog u Holandiji.

"Odmorniji smo i spremniji, biće nam lakše, pa zato očekujem da ćemo biti još bolji nego u prvoj utakmici u Holandiji",rekao je Govedarica za "Nezavisne novine".

Prema njegovim riječima, Utreht je i pored aktivnih 1:1 u Holandiji, favorit za prolaz u dalje takmičenje.

"Ne gajimo lažne iluzije da je sve završeno, da treba da se fokusiramo da sačuvamo 0:0 i tako olako prođemo u treću rundu takmičenja. Utreht je i dalje veliki favorit i veoma ozbiljan i jak rival i u meču s njim će nam trebati dosta znanja i truda. U revanšu s njima ne možemo se braniti, nego moramo igrati. Holandska liga je mnogo jača od naše, ulaganja u klub su neuporediva, imaju mnogo više jakih utakmica u nogama nego mi i zato znamo da moramo biti i bićemo mnogo jači i bolji nego u prvoj utakmici, u kojoj smo ostvarili odličan rezultat".

Pojačanje "plemića" iz Zvijezde 09 je naglasio da se ne opterećuje time hoće li se ponovo upisati u listu strijelaca.

"Najbitnije je da prođemo dalje. Neka pogodi mrežu protivnika i naš golman, samo da prođemo dalje",kazao je Govedarica.

Nijedan klub iz BiH ne može se pohvaliti da je do sada uspio ostvariti plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Ove sezone u trci su ostali Zrinjski, koji je u prvom kolu eliminisao makedonsku Akademiju Pandev, te Sarajevo, koje nakon ispadanja iz Lige šampiona očekuje učešće u trećem kolu Lige Evrope protiv BATE Borisova.

"Slagao bih ako bih rekao da neku nadu ne gajimo. Naravno da negdje u sebi razmišljamo o tome da bi bilo lijepo napraviti senzaciju i da možemo igrati i u grupnoj fazi. Realno, to je i te kako teško, ali... Za to je potrebno mnogo toga da se poklopi. Treba nam dobra igra, više od naših mogućnosti, ali i faktor sreće. Te dvije stavke su do sada bile na našoj strani. Naravno, gajimo nadu, ali znamo da se prije nekih potencijalno velikih dometa ipak moramo fokusirati isključivo na revanš meč", poručio je Govedarica u razgovoru za banjalučki list.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC