• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović dobio pola sata, Zidan dobio odgovor

Autor mondo.rs

Srpski as ušao je u 62. minutu umjesto Edena Azara i brzo podsjetio publiku na stadionu i kraj TV ekrana zbog čega je Real Madrid platio 60 miliona evra za njega.

Luka Jović dobio je pola sata da pokaže šta zna na "Red Bul areni" u Salcburgu i za to vrijeme uspio solo prodorima sebi da obezbijedi dvije šanse za gol.

Prvu nije iskoristio, već je pokušao petom da odigra za Iska Alarkona, u drugoj je uradio sve kako treba, odličan pas u prostor Tonija Krosa prostim prijemom pretvorio u poziciju za šut, ali je njegov udarac lijevom iskosa brazilski čuvar mreže Karlos uspio da odbrani.

Na kraju: Salcburg - Real Madrid 0:1 (0:1), uz pogodak Edena Azara na pas Karima Benzeme u 19. minutu.

Real Madrid: Kurtoa - Varan, Ramos, Militao - Karvahal (od 76. Odriozola), Kasemiro (od 46. Valverde), Kros, Marselo - Azar (od 62. Jović), Isko (od 76. Vaskez) - Benzema (od 76. Vinisijus).

Trener "kraljevića" Zinedin Zidan i ove srijede uveče, na pretposljednjoj provjeri pred start sezone 2019/20, postavio je ekipu u formaciju sa trojicom štopera, što nije mijenjao do kraja, čak ni kada je u drugom poluvremenu napravio pet izmjena.

Druga je bila Jović umjesto Azara u 62. minutu, nakon čega najskuplje plaćeni srpski fudbaler svih vremena nije uspio da postigne i prvi gol za Real ovog ljeta, ali je u nekoliko navrata podsjetio publiku na stadionu i kraj TV ekrana zbog čega je najveći evropski klub platio 60 miliona evra Ajntrahtu za njegove usluge.

Luka Modrić nije nastupio zbog povrede, iako je katalonski "Sport" objavio da predsjednik Florentino Perez pokušava da ga "ugura" u dogovor sa Pari sen Žermenom oko Nejmarovog mega transfera.

Real će do prvih zvaničnih utakmica odigrati "generalku" sa Romom, pa potom gostovati Selti na vrelom "Balaidosu" u prvom kolu Primere. Madrid se nije često vraćao sa tri boda iz Viga u posljednjih pet-šest sezona.

Rezultati Reala ovog ljeta - 1:3 Bajern Minhen, 2:2 Arsenal, 3:7 Atletiko Madrid, 0:1 Totenhem, 5:3 Fenerbahče, 1:0 Salcburg.

Pogledajte "hajlajtse".

Red Bull - Real Madrid 0:1
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC