• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čilić čekao Krajinovića, ali Filip je već ispao!

Autor mondo.rs

Ništa od srpsko-hrvatskog duela u Njujorku...

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas pobijedio Slovaka Martina Kližana 6:3, 6:2, 7:6(6).

Čilić je do drugog kola posljednjeg grend slem turnira u sezoni stigao poslije dva sata i osam minuta igre i čekao je pobjednika meča u kojem su se sastali Filip Krajinović i Sedrik-Marsel Stebe.

Nažalost, nećemo gledati srpsko-hrvatski duel pošto je Krajinović neočekivano "ispao" od 204. tenisera svijeta koji je od njega bio bolji u četiri seta: 6:3, 4:6, 6:4, 7:6 (8:6), pa se za ovaj poraz može reći da je jedno od većih iznenađenja.

Ruski teniser Andrej Rubljov napravio je iznenađenje eliminisavši osmog igrača svijeta, Grka Stefanosa Cicipasa. Rubljov je poslije skoro četiri sata igre slavio 6:4, 6:7(5), 7:6(7), 7:5.


Za još jedno iznanađenje pobrinuo se Kahazstanac Mihail Kukuškin, 47. teniser na ATP listi, koji je pobijedio desetog tenisera svijeta, Španca Roberta Bautistu Aguta 3:6, 6:1, 6:4, 3:6, 6:3.

Amerikanac Džon Izner je bio bolji od Španca Giljerma Garsije Lopesa u tri seta (6:3, 6:4, 6:4), Italijan Lorenco Sonego izbacio je još jednog Španca, Marsela Granoljersa (6:3, 6:4, 6:4), dok je Australijanac Džordan Tompson slavio protiv Portugalca Žoaa Souze (6:3, 6:2, 6:4).

Španac Fernando Verdasko je pobijedio Nijemca Tobijasa Kemkea, Italijan Mateo Beretini je bio bolji od Francuza Rišara Gaskea, dok je njegov sunarodnik Žil Simon eliminisao Amerikanca Bjorna Fratanđela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC