• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Kome smeta tenk? To je simbol borbenog duha!

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u danu velikog slavlja odgovorio i na pitanje u vezi sa tenkom, slavlja igrača na oklopnom vozilu, šlemovima...

 Terzić: Kome smeta tenk? To je simbol borbenog duha! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je ponovila veliki uspeh plasmanom u Ligu šampiona, ali podjednako sa sportskim uspehom jedna od udarnih tema bili su i tenk i oklopni transporter u kojem su igrači slavili trijumf nad švajcarskom ekipom Jabg bojs.

"Šta vama smetaju tenk i transporter i šlemovi? Dobio sam pre par dana informaciju da se ponovo uvodi obavezni vojni rok, i treba svi da stavimo šlemove, da se vozimo u tenkovima i transporterima, neka se spremaju", rekao je generalni direktor Crvene zvezde, odgovarajući na pitanje novinara i nastavio:

"U Americi je demokratija, a godišnje izdvajaju 600 milijardu dolara za vojni buzdžet. A mi se popnemo na jedan transporter i kao 'vraćamo se u devedesete'. Malo je to zamena teza".

Prema rečima Terzića, "prevelika pompa je data priči oko tenka, pogotovo oni koji su negativno pisali".

"Imate tenk u Moskvi ispred stadiona CSKA, a Arsenal ima top u grbu. Zamislite da mi na Skupštini donesemo odluku da u našem grbu tenk zameni zvezdu. Kakva je razlika između topa i tenka? Ja sam se čuo sa ljudima iz UEFA i nikome taj tenk ne smeta. Generalno, taj tenk su navijači sami dovezli i postavilli mimo kluba, ali što se mene tiče neka ostane tamo zauvek. To je simbol borbenog duha i nije izvan fer-pleja".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC