• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serenino "čišćenje" za 100. pobedu

Autor mondo.rs

Amerikanka je Vang Kijang u četvrtfinalu US Opena očitala lekciju koju će zauvek pamtiti

Serena Vilijams udara teško kao malj!

To je najbolje osetila Vang Kijang iz Kine u četvrtfinalu US Opena. Kineskinja je protiv šestostruke šampionke grend slema u Njujorku uspela da osvoji samo jedan gem - 6:0, 6:1 i već posle 44 minuta igre morala je da joj pruži ruku.

Serena je bila u svom najboljem izdanju, po navici nije štedela neiskusnu rivalku, i jasno je poslala poruku svima da je ove godine spremna da se dokopa trofeja pred domaćom publikom.

Pobeda protiv Vang Kijang slađa je ako se zna je tačno 100. koju je ostvarila na grend slemu u Njujorku.

"Kada igrate protiv nekog ko je dobar, morate da pojačate igru ili da idete kući. A ja nisam spremna za odlazak", poručila je 37-godišnja Amerikanka.

"Znala sam da moram da odigram snažno. Osećam se dobro i posle zaista teške godine još uvek sam tu. Fizički sam dobro i što je još važnije, uvek se zabavljam ovde", rekla je Serena Vilijams, koja je napravila 25 vinera na meču, a njena rivalka nijedan.

..
Izvor: YOUTUBE/US OPEN TENNIS CHAMPIONSHIPS

Teniska lekcija koju je održala Kineskinji potvrdila je da je Amerikanka maksimalno motivisana i spremna da osvoji prvi grend slem posle povratka na teren nakon rođenja ćerke Olimpije.

"Ja sam takva kakva sam i nikoga ne pokušavam da uplašim. Vrlo sam strastvena u onome što radim, kao i mnogi ljudi, i uvek se žalim, plačem, vičem, ali se i borim".

Snagu gorostasne Amerikanke u polufinalu će osetiti Elina Svitolina, koja je eliminisala Džoanu Kontu. To će biti njihov peti okršaj, a Ukrajinka je dobila samo jedan, i to poslednji odigran 2016. godine.

"Moraću dobro da se spremim za taj meč, jer je ona jedna od igračica koja sve radi dobro. Veliki je borac", navela je Serena Vilijams, koja je do sada u karijeri osvojila 24 grend slem titule.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC