• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ramovš za MONDO: "Disciplinci" FSS na potezu

Autor mondo.rs

Generalni sekretar Zajednice klubova Superlige kaže da je mnogo toga učinjeno na unapređivanju takmičenja, ali da su situacije poput one na utakmici Radničkog i Vojvodine - neminovnost.

 Nenad-Lalatovic-iskljucenje-komentar-Darko-Ramovs-Zajednica-Superlige Izvor: MN PRESS

Trener Vojvodine Nenad Lalatović, njegovo isključenje na utakmici protiv Radničkog u Nišu i sve što je izrekao prilikom izlaska sa terena, biće predmet istrage Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, rekao je za MONDO Darko Ramovš, generalni sekretar Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije.



"Kada se desi isključenje, Zajednica po automatizmu prosleđuje slučaj Disciplinskoj komisiji FSS, koja će na osnovu izveštaja delegata, izjava aktera, novinskih napisa i video snimaka po potrebi proširiti postupak. Na osnovu svega toga, pristupiće se donošenju odluka", naveo je Ramovš u izjavi za naš portal.

Besan zbog isključenja i prozivki sa tribina, Lalatović se u petak okrenuo i pojedincima uputio reči koje prete da izazovu "zemljotres" u fudbalskoj Srbiji.

"Ovoga mi krsta, videćeš šta ću da uradim! Svaku nameštenu utakmicu, sve ću da kažem", jasno se može "pročitati" sa Lalatovićevih usana na TV snimku.

Podsećamo da je on prošle sezone trenirao upravo Radnički i doveo ga do statusa vicešampiona Srbije, sa velikom bodovnom prednošću u odnosu na trećeplasirani Partizan.

"Nenad Lalatović je jedan od naših najperspektivnijih trenera, ali očigledno ima problem sa obuzdavanjem temperamenta. Ljudima iz Zajednice i meni lično, veoma je žao što se desio ovakav incident, u sezoni čiji je početak bio zaista obećavajući", prokomentarisao je Ramovš.


Kako kaže "gensek" Zajednice, kao da se čekao prvi ozbiljniji incident ove sezone, da se javnost uskovitla i da Superliga dobije negativnu konotaciju.

"Činilo se da će Superliga biti nikad neizvesnija, pojavili su se novi klubovi poput TSC, Vojvodina se uključila u borbu za vrh, zajedno sa Radničkim koji je i prošle sezone imao odlične rezultate... Dosta toga je učinjeno da bi se poboljšao kvalitet fubala i takmičenja, ali incidenti su izgleda neminovni".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC