• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Partizan prvo kao dizel

Autor mondo.rs

Trener crno-belih zamerio je svojim izabranicima zbog opuštanja u poslednjih sedam-osam minuta duela sa Megom.

 Partizan u polufinalu ABA Superkupa Andrea Trinkijeri: Partizan prvo kao dizel Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Andrea Trinkijeri izjavio je da njegova ekipa, s obzirom na to da ništa nije osvojila, mora da igra utakmice punom snagom od početka do kraja, umesto da se zadovoljava ubedljivim vođstvom.

Partizan je u četvrtfinalu ABA Superkupa vodio protiv Mege najviše sa 28 poena razlike, a onda dozvolio da protivnik priđe na "minus 10". Završeno je rezultatom 86:73.

"Mi smo igrali kao dizel na početku, bili smo spori i teški. Mega nam je dobro parirala snagom, igrala dobru odbranu u prvoj četvrtini, a onda smo mi u drugoj i trećoj igrali nešto brže, bolje, nismo svaki put zaustavili loptu. Napravili smo dobru prednost i onda smo bili...".

Italijanski stručnjak je zastao, pa upotrebio prilično tešku reč za ovu fazu sezone.

"Sramota je bila poslednja četvrtina. Nismo poštovali naš prethodni rad i bilo je baš loše. Na tome moramo da radimo jer mi nismo 'back to back champions' da možemo da kažemo - 'za danas je dosta', već smo svaki dan u rudniku i moramo da radimo da budemo bolji i da izgledamo kao ekipa. No, sada je gotovo, čekamo protivnika u polufinalu", kazao je Trinkijeri na konferenciji za novinare u Zagrebu.

On je poželeo sve najbolje Megi i Dejanu Milojeviću.

"Oni su simpatična, mlada ekipa, koja se bori i igra sa idejama, a ja to uvek cenim. Biće uvek teško protiv njih".

...
Izvor: Youtube/ABA

Milojević je, kao i mnogo puta u prošlosti, čestitao pobedu klubu za koji je nekada uspešno igrao.

"Apsolutno su bili bolji. Mi smo igrali ozbiljnu košarku jednu četvrtinu. Mislim da je nedopustivo da u jednom ozbiljnom meču promašite 20 slobodnih bacanja i to nam je dosta poljuljalo samopouzdanje. Za ovako mladu ekipu je samopouzdanje jedna od najbitnijih stvari, a mi ga danas nismo imali. Kada je samopouzdanje dole, onda ni odbrana nije kako treba i Partizan je to iskoristio da reši meč početkom drugom poluvremena. Na kraju smo ublažili poraz, ali Partizan je bio mnogo bolji od nas, u odnosu na 13 razlike sa koliko se meč završio", realan je Milojević.

Crno-beli će se u subotu sastati sa pobednikom utakmice Crvena zvezda - Primorska, dok će drugi polufinalni par dati mečevi zakazani za petak: Cedevita Olimpija - FMP, Budućnost - Cibona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC