• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Milana: Navijao sam za Inter...

Autor mondo.rs

"Rosoneri" imaju bod više od prve ekipe ispod crte na tabeli Serije A, a igrom slučaja gostuju baš tom timu - Đenovi. Marko Đampaolo kaže da se neće sam povući...

Marko Đampaolo (52) priznao je, gostujući u popularnoj italijanskoj TV emisiji "Le Iene", da je (bio) navijač Intera, ali je odbacio ulogu "Trojanskog konja" i naglasio da nikada neće sam napustiti Milan.

Švajcarac italijanskog porijekla, međutim, teško da će ostati na klupi Milana ukoliko na gostovanju Đenovi u subotu od 20.45 ne ostvari pobjedu - tek treću od kada je preuzeo "rosonere" prošlog juna od Đenara Gatuza.

Predvođeni bivšim trenerom Sampdorije, koji je na klupi Đenovinog najvećeg rivala zabilježio skor 49-26-48, Milanisti su u prvih šest kola Serije A doživjeli četiri poraza i savladali samo Brešu kod kuće i Veronu u gostimna rezultatima 1:0.

Ekipa se uoči 7. runde nalazi "tik" iznad zone ispadanja sa bodom prednosti u odnosu na prvi tim ispod crte – Đenovu!

"Kažete da radim mnogo, ali da radim loše? Pronaći ćemo soluciju! To nije ostavka i nikad neće biti. Odlazak znači predaju, a ja se nikada ne predajem", rekao je Đampaolo, koji je ugovor sa sedmostrukim prvakom Evrope potpisao do juna 2021.

"Navijao sam za Inter kada sam imao deset godina, ali nisam 'Trojanac'. Milan je iznad svačijih ličnih interesa", rekao je Đampaolo, koji tvrdi da dolazi na posao svakog dana u osam ujutru i ne odlazi iz Milanela prije sumraka.

Ostavkom bi se, kao i sve njegove kolege, odrekao zagarantovanih zarada u narednih 20 mjeseci, a uvid u njegove rezultate sa Sampdorijom, Empolijem, Kremonezeom, Brešom, Ćezenom, Katanijom, Sijenom, Kaljarijem i Askolijem upućuje na to da je u prosjeku ekipe vodio samo deset mjeseci!

Za klupu Milana bilo je i biće zainteresovano mnogo trenera, a pred pretposljednju "crnu nedelju" ove godine - oktobarsku pauzu za kvalifikacije za EURO - italijanska štampa navodi da će vlasnici iz američkog fonda "Elliot Advisors Ltd" i predsjednik Paolo Skaroni pokušati da je iskoriste kako bi angažovali Arsena Vengera.

Francuz troši drugu sezonu od povlačenja sa klupe Arsenala, na kojoj je proveo 22 godine, ali se čini da on "merka" poziciju još jednog uzdrmanog trenera kojem preti otkaz u "crnoj nedelji", Olea Gunara Solskjera.

Venger je nedavno otvoreno rekao da je zainteresovan, kritikujući pritom rad mladog norveškog menadžera, a ukoliko bi se još jedna porodica iz SAD na čelu velikog evropskog kluba, Glejzer, odlučila za smjenu Solskjera i senzacionalnu promociju Vengera - "Profesor" bi debitovao na "Enfildu" protiv Liverpula, pa doveo ekipu u Humsku na duel sa Partizanom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC