• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bonući: Dajte nam Barsu!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Utakmice protiv ekipe koja nas je porazila u bici za trofej prije dvije godine bile bi veliki motiv za sve nas", kazao defanzivac Juventusa.

Fudbaleri Juventusa očigledno nisu još uvijek preboljeli poraz od Barselone u finalu Lige šampiona prije dvije godine. Iako je Barsa jedan od najjačih timova u četvrtfinalu ovosezonskog izdanja Lige šampiona, većina igrača "stare dame" za rivala želi upravo katalonski klub.

Leonardo Bonući je jedan od tih koji jako želi da se sastane sa Barselonom, a po svaku cijenu bi volio da Juve u žrijebu parova četvrtfinala izbjegne Bajern iz Minhena.

"Ušli smo među osam najboljih klubova u Evropi i sada je vrijeme da krenemo maksimalno koliko možemo. Možda bi mnogi željeli Lester, najveće iznenađenje dosadašnjeg toka takmičenja, ali ja bih radije da se sastanemo s Barselonom. Utakmice protiv ekipe koja nas je porazila u bici za trofej prije dvije godine bile bi veliki motiv za sve nas", kazao je Bonući za zvanični internet portal Juventusa, te dodao:

"Volio bih da izbjegnemo Bajern. Gdje god dođe Karlo Ančeloti pronađe način da pobjeđuje u fudbalskim utakmicama, baš kao i Pep Gvardiola. Radije bih da se sastanemo sa Bajernom u jednoj utakmici, kao što je finale, gdje je sve moguće".

U četvrtfinale Lige šampiona plasirali su se: Juventus, Barselona, Real Madrid, Monako, Lester, Atletiko Madrid, Borusija Dortmund i Bajern Minhen.

Žrijeb parova četvrtfinala biće održan se u petak u Nionu od 12 časova.

https://mondo.ba/a572803/Sport/Fudbal/Barseloni-peta-titula-prvaka-Evrope.html

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC