Region

"Glanca" imidž: Novi hrvatski ministar sakrio slike u kupaćem

Autor Vesna Kerkez

Često je objavljivao fotografije na kojima se vide njegovi mišići i tetovaže.

Izvor: Instagram/printscreen/damirhabijan

Novi ministar ekonomije i održivog razvoja Hrvatske Damir Habijan voli aktivan život u prirodi, a svoje avanture je često objavljivao na Instagramu. Neke od njegovih slika u kupaćem kostimu su preko noći nestale sa njegovog profila. Očigledno je odlučio da "izglanca" svoj imidž, jer su skoro sve golišave slike koje je tamo objavljivao preko noći nestale, piše 24.hr.

Habijan je aktivan na društvenim mrežama, a često je objavljivao fotografije na kojima se vide njegovi mišići i tetovaže. Međutim, sada bi mogao češće da se pojavljuje u javnosti u odijelima, pa bi njegovi vjerni pratioci mogli da budu razočarani.

"Smatram da su političari ljudi od krvi i mesa. Ako sam na plaži, neću biti u farmerkama i košulji. Nije mi problem da pokažem ko sam u slobodno vrijeme", rekao je Habijan ljetos za Novu TV, ali je izgleda zbog napredovanja u karijeri odlučio da zaboravi svoje slike sa plaže. Novi ministar nije oženjen, aktivan je na društvenim mrežama, voli sport i fotografiju. Voli i planinarenje i krosfit, a njegove fotografije su svakako bile prava atrakcija.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/N.D.)