Kuhinja

Prolećni ručak spreman za 20 minuta: Paprike punjene fetom

Autori mondo.rs stvarukusa.rs

Ukusan obrok koji se sprema vrlo brzo!

Izvor: Guliver/Getty images, AlexPro9500

Isprobajte ovaj jednostavan recept za paprike punjene feta sirom koje su ukusne i tople i hladne!

Imamo još dobrih ideja za ukusna jela, isprobajte naš recept za musaku od tikvica, predlažemo da je servirate uz brzi hleb sa sodom bikarbonom!

Sastojci:

Šest svežih paprika

Pola kilograma fete

Četiri kašike kisele pavlake

Suvi začin

Bibera po ukusu

Svež peršun i vlašas, sitno iseckani

Priprema:

Fetu izgnječite viljuškom, pomešajte sa pavlakom i dodaje začine. U pleh stavite papir za pečenje, a rernu zagrejte na 220 stepeni.

Paprike punite sirom, ređajte ih u pleh, malčice poprskajte uljem, pa pecite dvadesetak minuta.

Možete ih služiti tople ili ohlađene, piše Stvar ukusa.

Prijatno!