Vijesti

Jedan od omiljenih telefona ikad se vratio i napraviće HAOS na tržištu!

Autor mondo.rs

Ne moramo da čekamo 13. novembar! Pogledajmo kako će izgledati jedan od omiljenih telefona ikad napravljenih!

Procurele su slike legendarnog Motorola telefona na preklop, ali u izdanju za 2019. godinu sa savitljivim ekranom i preklopom po dužoj stranici.

Motorola RAZR se vraća zvanično 13. novembra, ali su prve slike, koje su procurele već sada. potvrdile ono o čemu smo pisali ranije u nekoliko navrata.

RAZR novog doba izgleda sjajno, posebno u skroz crnoj boji i sigurni smo da će napraviti pometnju na tržištu, samo ako Motorola odluči da ga proizvodi serijski, odnosno, ako sa dizajnom i ekranom bude sve kako treba.

Telefon će imati raskošan OLED ekran savitljiv po sredini, dijagonale 6,7 inča, uz spoljašnji ekran sa četiri prečice-tastera, čija je dijagonala 2,7 inča. Kamera će se koristiti zahvaljujući spoljašnjem ekranu i kao primarna i kao selfi kamera, a unutrašnjost sačinjavaju Snapdragon 710 čipset, 4 ili 6 GB RAM-a i 64 ili 128 GB memorije.

Naravno, dizajn telefona je jedan od ključnih elemenata RAZR serije, pa je Motorola omogućila najkvalitetnije materijale - metal, staklo… - i besprekoran kvalitet izrade, uključujuću najsitnije detalje.

Da, specifikacije nisu premijum tj. flagship, ali verujemo da je Motorola i želela da bude tako - da maksimalno zadrži cenu što nižom. Ipak, iako 1.500 evra nije malo za telefon, cena ovog modela će biti drastično povoljnija od Samsung Galaxy Fold ili Huawei Mate X konkurenata, koji se zatvaraju tj. preklapaju na drugačiji način.

Motorola RAZR biće u prodaji u SAD pred kraj 2019. godine, a nadamo se da će do tada biti i više informacija o toke da li će telefon biti dostupan u Evropi ili, možda Srbiji.

Kako vam se čini nova Motorola RAZR?!

Pratite Mondo.ba na FacebookuInstagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.