• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni mlate najveću lovu na Instagram mreži - jednom objavom uzmu milione!

Autor mondo.rs

Pogledajte koliko novca uzimaju najpopularnije ličnosti na Instagram mreži za sponzorisane objave.

 Oni mlate najveću lovu na Instagram mreži - jednom objavom uzmu milione! Izvor: MONDO / Statista

Ako želite da uđete na listu najpopularnijih Instagram ličnosti jasno je da morate da budete brutalno uspešna sportska ličnost ili član klana Kardašijan.

Samo je Selena Gomez “zalutala“ na listu 10 najskupljih Instagram ličnosti, koji po jednoj objavi na svojim profilima uzimaju i do MILION DOLARA!

Možda će vas zanimati

Statista je, na osnovu podataka kompanije Buzz Bingo, napravila listu najskupljih ličnosti Instagram mreže, a zanimljivo je da je nekadašnja kraljica, Kendal Džener, pala na treće mesto.

Na prvom je Kristijano Ronaldo, koji ima preko 187 miliona pratilaca na Instagram-u i koji je za godinu dana samo od sponzorisanih objava na toj mreži uzeo gotovo 50 miliona dolara! Verovali ili ne, to je više, nego što zaradi od igranja za Juventus, klub u kojem trenutno igra.

Sledi ga Mesi, koji je uzeo upola manje, oko 24 miliona za godinu dana i pomenuta Kendal Džener, sa 16 miliona dolara. Dejvid Bekam je četvrti sa skoro 11, a veliku petorku zaokružuje Selena Gomez, sa godišnjom Instagram zaradom procenjenom na oko osam miliona dolara.

Kim Kardašijan ove godine nije na listi najplaćenijih Instagram influensera, jer se ona koncentrisala isključivo na promociju svojih proizvoda - parfema, šminke, odeće i preparata za lepotu, pa je manje radila sa sponzorima, koji su i njoj ranije donosili enormno veliku zaradu na Instagram mreži. Ipak, mora da se zna ko je sve ovo započeo, a od Kim - ne tražite dalje!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS