• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan od omiljenih telefona ikad se vratio i napraviće HAOS na tržištu!

Autor mondo.rs

Ne moramo da čekamo 13. novembar! Pogledajmo kako će izgledati jedan od omiljenih telefona ikad napravljenih!

 Motorola RAZR slike Izvor: MONDO / Motorola

Procurele su slike legendarnog Motorola telefona na preklop, ali u izdanju za 2019. godinu sa savitljivim ekranom i preklopom po dužoj stranici.

Motorola RAZR se vraća zvanično 13. novembra, ali su prve slike, koje su procurele već sada. potvrdile ono o čemu smo pisali ranije u nekoliko navrata.

Možda će vas zanimati

RAZR novog doba izgleda sjajno, posebno u skroz crnoj boji i sigurni smo da će napraviti pometnju na tržištu, samo ako Motorola odluči da ga proizvodi serijski, odnosno, ako sa dizajnom i ekranom bude sve kako treba.

Telefon će imati raskošan OLED ekran savitljiv po sredini, dijagonale 6,7 inča, uz spoljašnji ekran sa četiri prečice-tastera, čija je dijagonala 2,7 inča. Kamera će se koristiti zahvaljujući spoljašnjem ekranu i kao primarna i kao selfi kamera, a unutrašnjost sačinjavaju Snapdragon 710 čipset, 4 ili 6 GB RAM-a i 64 ili 128 GB memorije.

Naravno, dizajn telefona je jedan od ključnih elemenata RAZR serije, pa je Motorola omogućila najkvalitetnije materijale - metal, staklo… - i besprekoran kvalitet izrade, uključujuću najsitnije detalje.

Da, specifikacije nisu premijum tj. flagship, ali verujemo da je Motorola i želela da bude tako - da maksimalno zadrži cenu što nižom. Ipak, iako 1.500 evra nije malo za telefon, cena ovog modela će biti drastično povoljnija od Samsung Galaxy Fold ili Huawei Mate X konkurenata, koji se zatvaraju tj. preklapaju na drugačiji način.

Motorola RAZR biće u prodaji u SAD pred kraj 2019. godine, a nadamo se da će do tada biti i više informacija o toke da li će telefon biti dostupan u Evropi ili, možda Srbiji.

Kako vam se čini nova Motorola RAZR?!

Pratite Mondo.ba na FacebookuInstagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

lemi

Uuuu ovo se ceka! :)))

RECENZIJE

TIPS & TRICKS