• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj model nudi više, nego što želite: Priđite bliže nego ikad svemu (FOTO)

Autor mondo.rs

Formula je vrlo jednostavna - saslušati korisnike i dati ima tačno ono što žele. Ni manje, ni više, plus po neverovatnoj ceni!

 Motorola One Macro cijena, Motorola One Macro prodaja, Motorola One Macro kupovina i utisci Izvor: MONDO / Motorola
motorola one macro official video (MobIT)
Izvor: Motorola

Motorola je iznenada izbacila modele Moto G8 Plus i Moto G6 Play po sjajnim cenama, koje očekujemo već u novembru.

Ipak, pored njih Motorola je najavila i novog člana Motorola One serije, koji upotpunjuje sjajnu Motorola One, Motorola One Vision, Motorola One Action i Motorola One Zoom modele - Motorola One Macro.

Možda će vas zanimati:

 Motorola One Macro je vizuelno vrlo slična svim nabrojanim modelima, ali je projektovana za korisnike, koji vole fotografiju punu detalja i tako nastalu da budu što bliži subjektu ili objektu fotografisanja. Kamera Motorola One Macro uređaja je sačinjena od tri sočiva, od kojih je najvažnija, logično, upravo MAKRO kamera.

Njena rezolucija je dva megapiksela, ima optiku f/2.2 i veličinu piksela od čak 1,75 mikrona, a omogućava fotografisanje i izoštravanje sa udaljenosti od samo dva centimetra ili oko 0,8 inča, što je 5x bliže nego što uobičajeni objektiv dozvoljava - i sve to bez dodatne opreme ili drugih dodataka. S obzirom na to da može da se približi tako blizu za fotkanje ovoj kameri nije potreban nikakav dodatni efekat za boke, jer je on prirodan sled uslova fotografisanja.

Dodatno AI funkcije poput optimizacije snimka, automatskog detektovanja osmeha i smart composition  dovode vaše snimke na potpuno novi nivo, a da vi praktično ne morate da uradite ništa - sve prepustite algoritmima kamere i softvera!

Pored namenske Macro Vision kamere, visokokvalitetni glavni senzor I inteligentni senzor dubine prave vodeće slike u klasi ovog telefona. U trenucima kad vam ne treba makro mod na raspolaganju je uobičajena kamera rezolucije 13 megapiksela, čije su karakteristike f/2.0, Full HD video u 60 fps i snimanje veoma sporog videa od 120 fps.

Treća kamera u sistemu je još jedna rezolucije dva megapiksela i nudi zamućivanje pozadine prilikom slikanja portreta i za proračun dubine polja slikanja.

Kombinacijom sve tri kamere i združivanjem informacija, koje daju svaka od njih, Motorola One Macro nudi i Hi-Res Zoom, koji je boljeg kvaliteta, nego digitalni zum. Kako bi sve bilo brzo i glatko, Motorola je na model One Macro ubacila novi sistem laserskog fokusiranja, koji poboljšava autofokus i čini ga bržim i pouzdanijim.

LCD ekran dijagonale 6,2 inča prošaran je na vrhu novim “V“ tipom notch-a, u kojem je smeštena selfi kamera sa opcijom za otključavanje uređaja skeniranjem lica. Rezolucija ekrana je 720 x 1.520 piksela, a odnos stranica 19:9.

Unutra se nalazi MediaTek Helio P70 čipset, koji je po testovima nešto bolji od Qualcomm Snapdragon 660 čipseta, ali jeftiniji. Takođe, korisnicima je stavljeno na raspolaganje i 64 GB memorije sa microSD podrškom (do 512 GB), a RAM je 4 GB.

Baterija kapaciteta 4.000 mAh puni se brzinom od 10 vati, što je brže, nego iPhone 11 recimo, a traje dva dana komotne upotrebe, tvrdi Motorola. Android 9 OS biće nadograđen na Android 10, a korisnici mogu da računaju na uobičajen set opcija za povezivanje, uključujući 4.5G vezu, Bluetooth v4.2 i GPS i Wi-Fi, naravno.

Telefon dolazi sa 3.5 mm audio džekom i sa USB Type-C vezom za punjenje i prenos podataka.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS