• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne vidim zašto bismo menjali Kokeza?" Bivši igrač Zvezde brani FSS, imao poruku za Vidića i reprezentativce!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji napadač Jugoslavije ima svoje viđenje situacije

 goran-drulic-zasto-menjati-kokeza-odbrana-fss-poruka-nemanja-vidic-reprezentacija-srbija Izvor: MN PRESS

Ovog četvrtka je tačno dve nedelje otkako je reprezentacija Srbije ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo, posle poraza od Škotske 12. novembra.

Ipak, bura oko tog poraza se i dalje ne stišava, a sada se oglasio još jedan bivši reprezentativac.

Možda će vas zanimati

Goran Drulić, nekadašnji napadač Crvene zvezde i selekcije Jugoslavije, oglasio se povodom napada koje je započeo Nemanja Vidić i uputio ih Fudbalskom savez Srbije i njegovom predsedniku Slaviši Kokezi.

Vidiću su se u kritikama na račun FSS već pridružili Nemanja Matić i Danko Lazović. Drulić, međutim, ne vidi ovo kao idealno vreme za promene.

"Ne vidim zaista zašto Kokeza i dalje ne bi obavljao funkciju predsednika Saveza. U čemu je problem? Nisu on i njegovi saradnici krivi što se protiv Škotske nije igralo sa više žara i želje za pobedom“, rekao je Drulić za "B92".

Drulić je tokom svoje karijere nastupao u timovima i sa Nemanjom Vidićem i sa Markom Pantelićem, dvojicom nekadašnji igrača koji su se u ovoj temi našli na suprotnim stranama. Bivši napadač kaže da na taj način nećemo dobiti ništa.

"Pazite, ja se s Markom Pantelićem poznajem od 1992. godine… Zajedno smo počeli u Zvezdi… Vida je nešto mlađi, ali se isto tako znamo ceo život. Nema veze što se trenutno ne družimo, fudbal nas je spojio i veoma poštujemo jedni druge. Normalno je da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ne treba da se vređamo i da se pljujemo. Svako od nas je dužan da se stavi na raspolaganje srpskom fudbalu i da pomogne koliko može", ističe Drulić.

On nastavlja da ovakav način komunikacije nikome ne pomaže.

"Nemamo nikakve koristi od ljudi koji se ponašaju kao generali posle bitke. Pljušte kritike na račun rukovodstva Saveza... Pa šta je trebalo, da se Panta, Bjeković, Kokeza spuste na teren, da krenu da uklizavaju, da grizu… da nešto počne da se dešava u igri Srbije. Oprostite, ali ja posle utakmice sa Škotskom nisam mogao da kažem - u redu je, momci su izginuli za Srbiju, ali nisu imali sreće“, kaže Drulić, jasno podvukavši da su reprezentativci Srbije glavni krivac za novi neodlazak na Evropsko prvenstvo.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC