• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mi igrači smo odgovorni, nemam zamerki na FSS": Gudelj tvrdi da Srbija puno vredi - ovo nam je lekcija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

I dalje se priča o neuspehu "orlova".

 nemanja-gudelj-srbija-igraci-odgovorni-nema-zamerki-fss-euro-2021-puno-vredimo-skotska Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo pošto je pre 11 dana bila poražena od Škotske u finalu baraža.

Ipak, ni 11 dana kasnije se bura oko nacionalnog tima ne smiruje i sada je poslednji među onima koji su se oglasili i Nemanja Gudelj.

Možda će vas zanimati

Srpski vezista je bio u centru pažnje na utakmici protiv Škotske jer je pravo niotkuda zauzeo mesto u odbrani umesto Aleksandra Kolarova, a sada fudbaler Sevilje tvrdi da je odgovornost za poraz isključivo na igračima.

Fudbaler Sevilje je u razgovoru za "Blic" rekao da će biti potrebno par meseci da se svi oporavimo od šoka.

"Svi smo očekivali da se dobije Škotska i da naredne godine budemo učesnici najveće smotre evropskog fudbala. Teško je sada biti pametan, rana je još sveža. Tek tamo u martu kada startuju kvalifikacije za Katar moći ćemo da okrenemo misli ka nekim novim izazovima i da zaboravimo ovu penal dramu sa Škotima. Pokazali smo posle toga da umemo da odigramo na nivou velike reprezentacije. Protiv Mađarske je bilo korektno, protiv Rusije sam rezultat govori dosta toga. Ali šta vredi, kada u najvažnijem meču ove generacije nismo bili na prepoznatljivom nivou", istakao je Gudelj.

Prema njegovim rečima, ne treba tražiti alibi u važnosti utakmice.

"U Oslu je bilo sjajno, protiv Škotske potpuno drugačije izdanje. Krivica je isključivo na nama jer nismo umeli da ponovimo pristup sa utakmice protiv Norveške. Trebalo je da budemo hrabriji u duelima, agresivniji. Da više igramo fudbal i da od starta utakmice stavimo Škotskoj do znanja da smo mi ekipa koja ima veći kvalitet i koja zaslužuje da bude na Evropskom prvenstvu."

On je dodao da apsolutno ništa nema da zameri rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije.

"Moramo da menjamo mentalitet, poglede na stvari, razmišljanja. Zaista nemam šta da zamerim rukovodstvu. Mi smo bili na terenu, mi smo igrali protiv Škotske i naša je odgovornost što nismo u tih 120 minuta pokazali koliko vredimo. A verujte mi da vredimo puno. Ovo nam je lekcija za budućnost i jedva čekam start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo da pokažemo svima koliko nam je stalo do dresa sa državnim grbom", zaključio je Nemanja Gudelj.

(MONDO/Blic)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC