• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgovorni smo svi: Kokezina poruka posle neuspeha Srbije!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije oglasio se nakon poraza Srbije u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo.

 Odgovorni smo svi: Slaviša Kokeza poruka posle neuspeha Srbije! Izvor: MN PRESS

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza smatra da je poraz protiv Škotske ozbiljan udarac za srpski fudbal i da svi u sistemu FS Srbije snose odogovornost za neuspeh.

"Verovali smo da imamo kvalitet i da smo zaslužili da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Posebno posle utamice u Norveškoj. Nažalost, to se nije dogodilo i naravno da se postavlja pitanje odgovornosti. Odgovorni smo svi. Rukovodstvo Saveza, stručni štab, igrači...", rekao je Kokeza.

Možda će vas zanimati

"Ostaje nam da završimo takmičenje u Ligi nacija, pred nama su utakmice protiv Mađarske i Rusije. Posle toga sledi kompletna analiza ostvarenih rezultata i učinjenog u minulom periodu. Izvršni odbor FS Srbije je 25. novembra, Skupština je zakazana za 20. decembar i tada će biti doneti odluke koje su u najboljem interesu srpskog fudbala. Sledeće godine počinju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo za koje moramo da budemo spremni. Očigledno spremniji nego što smo bili u kvalifikacijama za Evropski šampionat", izjavio je Kokeza.

Mnogi su istakli Aleksandra Mitrovića kao tragičara jer u penal seriji nije iskoristio jedanaesterac posle kojeg se Škotska plasirala na Evropsko prvenstvo.

"Mitrović je momak i profesionalac kojem ne možete da pronađete manu. Uvek je bio tu za svoju zemlju i za svoju reprezentaciju. Slobodno mogu da kažem da smo se u dobroj meri zahvaljujući njemu i našli u situaciji da se sinoć borimo za plasman na Evropsko prvenstvo. Mitrović je jedan od lidera ovog tima, biće tu još mnogo godina i zbog svega što je do sada uradio za nacionalni tim možmo samo da mu kažemo hvala", rekao je Kokeza i osvrnuo se na promašeni penal.

"A što se tiče penala koji sinoć nije iskoristio, siguran sam da je hteo najbolje. Kao i uvek što želi. Ali se ponekad ipak dogodi ono čemu smo se najmanje nadali, zaključio je Kokeza.

(TANJUG)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC