• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop je bijesan na sudiju, Liverpul "prosuo" pobjedu: Murinjo i Totenhem opet mogu na vrh tabele!

Autor Dragan Šutvić

Pričaće se o odluci arbitra poslije kiksa šampiona Engleske

 Premijer liga Engleska Brajton Liverpul 1 1 Izvor: Tanjug/AP, Mike Hewitt/Getty Pool

Liverpul je u nadoknadi vremena ispustio pobjedu protiv Brajtona, a menadžer "Redsa" Jirgen Klop bio je izuzetno ljut na sudiju!

Brajton – Liverpul 1:1 (0:0)

Možda će vas zanimati

Bek šampiona Engleske Endi Robertson potkačio je u posljednjim minutima meča Danija Velbeka u pokušaju da izbaci loptu iz šesnaesterca, a sudija je Sjuart Atvel je reagovao na poruku iz VAR sobe, pogledao ekran i dosudio penal.

Bivši napadač Mančester junajteda i Arsenala spretno je postavio nogu na pravo mjesto i Škot ga je udario po vrhu stopala. Neke sudije to ne bi dosudile kao prekršaj, ali je VAR omogućio Atvelu da dobro razmotri situaciju i da pokaže na bijelu tačku.

Njemački vezista Paskal Gros je preuzeo odgovornos i savladao Alisona, za konačnih 1:1 i za veliki bod domaćina kome se obradovao i Totenhem.

S obzirom na drugi remi Liverpula u posljednja tri kola (prethodni protiv Sitija), ekipa Jirgena Klopa vratila se na čelo tabele Premijer lige, ali Totenhem ima šansu da je pretekne ako u nedjeljnom derbiju Londona pobijedi Čelsi u gostima (17.30).

Današnji bod "Redsima" donuo je sjajni Portugalac Diogo Žota, golom poslije prodora u 54. minutu, a interesantno je da su gostima poništena dva pogotka - Salahov u 34. i Maneov u 84. minutu - oba zbog ofsajda.

Sa druge strane, Brajton je iskoristio drugi jedanesterac na utakmici, jer je prethodno Ris Vilijams napravio očigledan penal u 20. minutu koji Nik Mopaj nije iskoristio, već je šutnuo pored gola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC