• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ ponovo o reprezentaciji BIH: Ne bih se vraćao, Spahić je veliki čovjek i sportista

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ognjen Vranješ u gostovanju na Kurir TV ponovo da se neće vraćati u reprezentaciju BIH, a na pitanje koga od sportiste izuzetno cijeni odgovorio da poštuje Emira Spahića i kao čovjeka i sportistu.

 Ognjen Vranješ neće opet u reprezentaciju BIH Emir Spahić Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Htio-ne htio Ognjen Vranješ svako malo dotakne se reprezentacije BIH, za koju više ne igra.

Fudbaler Anderlehta gostovao je u emisiji "Sceniranje" na Kurir TV i tom prilikom voditeljka ga je ponovo pitala o "zmajevima".

Možda će vas zanimati

 "Ja nemam problem sa njima već oni imaju sami sa sobom. Ti novinari kojim sam ja trn u oku iz ne znam kojeg razloga. Ja sam uvijek davao sto posto sebe za tu reprezentaciju, dok sam igrao, nizali smo uspjehe, svi su nas respektovali, sada reprezentacija gubi kući od Irana 3:0. Prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Argentine na Marakani brazilskoj i jedva nas je Argentina dobila 2:1. Niko nas nije lako mogao dobiti", rekao je Vranješ a potom nastavio.

"Promijenili su se selektori, istumbali igrači, šta je u pitanju, ne znam. Zvanično sam se oprostio od te reprezentacije, ne bih se više vratio, stavio sam tačku na to“, istakao je Vranješ.

Na pitanje zašto je tako rekao je:

"Ne želim da tu ginem na terenu, a da me neko sa tribine vrijeđa, a nemam nikakvu korist od toga. Oni imaju korist od mene, ja nemam nikakvu korist od reprezentacije", istakao je Vranješ.

Govorio je i o svojim nekadašnjim saigračima i protivnicima na terenu.

"Cijenim rad sve i jednog sportiste, svi sportisti prolaze kroz mukotrpan rad. Nama nema Božića, nove godine, slava, Nove godine, nema toga da je vruće, hladno... u Rusiji sam igrao na -19 stepeni", rekao je Vranješ nakon čega ga je voditeljka upitala koga od sportista cijeni i kao sportistu i kao čovjeka.

"Emira Spahića", odgovorio je Vranješ.
Banjalučki fudbaler koji je u svojoj karijeri nakon amtičnog Borca igrao u Srbiji, Moldaviju, Rusiji, Turskoj, Španiji, Grčkoj i sada Belgiji otkrio je gdje mu je bilo najljepše.

"Svaki klub i država ima svoju neku draž. AEK će mi ostati u srcvu kao najveća ljubav. Najveće uspjehe, razočarenja tamo sam doživio“, rekao je Vranješ.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC