• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši saigrač zove Mesija u Napoli: Dođi zbog Maradone, biće kao na filmu!

Autor Dragan Šutvić

Da li će ga poslušati?

 Bivši saigrač zove Mesija u Napoli: Dođi zbog Maradone, biće kao na filmu! Izvor: Tanjug, Joan Monfort/AP

Lionel Mesi je više puta naglašavao koliki je uticaj na njega izvršio Dijego Maradona, a to smo vidjeli i kada je sa dresom "El Pibea" proslavljao gol za Barselonu.

Sada bivši saigrač iz Barselone ima zanimljiv prijedlog za jednog od najboljih igrača današnjice. Kevin Prins Boateng je u jednom intervjuu istakao da bi volio da vidi Mesija u dresu Napolija! 

Možda će vas zanimati

Maradona je u Napulju stekao status božanstva i idola, a kontroverzni vezista smatra da bi i Mesi bio tretiran slično ako bi se odlučio da nakon završetka ugovora ode u Italiju. 

"Mesiju se završava ugovor sa Barselonom, ali zar ne bi bilo sjajno da pozove Napoli i kaže im: "Evo me, dolazim!" Znam da nikom ne dajete dres sa brojem deset, ali volio bih da nosim tu Maradoninu "desetku", igram godinu ili dvije u Napoliju, bez novca, samo iz ljubavi", rekao je Boateng.

On smatra da bi to bila filmska priča. Ljubavi ne bi nedostajalo, ali da li je realno da Mesi ode u Napulj?

"Bilo bi to kao na filmu. Morao bi na trener da ide helikopterom, jer bi ga ljudi pojeli od sreće što je tu. Zamislite tu priču, kako on kaže: "Iz počasti prema Maradoni, dolazim da igram za Napoli!". Kakva bi to bila priča za cijeli svijet, ne samo fudbala, već uopšte! Bila bi to poruka, istorijskog značaja. Voleo bih da sam u Mesijevim cipelama. Želim da budem Mesi. Zvao bih predsednika Napolija i rekao mu tako nešto", dodao je Boateng.

Argentinac ne krije da je nezadovoljan situaicijom u Barseloni, a nedavno je doživio i ubjedljiv poraz u direktnom duelu sa Kristijanom Ronaldom. Ugovor mu se završava na kraju sezone, a ostaje da se vidi šta će odlučiti - da li je vrijeme za promjenu sredine ili ipak ostaje u Kataloniji. 

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC