• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslednji su na tabeli, a igrač slavi kada prime gol: Bizarna scena iz Engleske, navijači traže raskid ugovora!

Autor Dušan Ninković

Mozes Odubajo je napravio grešku o kojoj pričaju navijači.

 cempionsip-sefild-venzdej-gol-poslednji-na-tabeli-igrac-slavi-gol-sa-protivnikom Izvor: Twitter/chrisashley121/printscreen

Ekipe iz Šefilda su ove sezone potpuno razočaranje u Engleskoj. Dok je Junajted poslednji na tabeli Premijer lige, gradski rival Venzdej zauzima isto mesto na tabeli Čempionšipa. Njima su loše stvari počele da se dešavaju i pre sezone.

Možda će vas zanimati

Prvo im je izrečena kazna od -12 bodova, zatim je ona prepolovljena, a trenutno su jedini tim u ligi sa jednocifrenim brojem bodova. Dugo im je trebalo i da izađu iz minusa, a praz od Notingema (2:0) u utorak uveče je napravio nove probleme.

Zbog svega toga su male šanse da izbore opstanak u ovoj sezoni, a situacija od sinoć posebno je razbesnela fanove. Navijači tima iz Šefilda su ljuti na svog fudbalera, Mozesa Odubaja.

Fudbaler koji je nekada bio čak i reprezentativac Engleske do 20 godina je proslavio gol protivničkog tima?! Tako barem pokazuje snimak drugog gola Notingem Foresta.

''Šumari'' su imali prednst od 1:0, a Luis Graban je potvrdio pobedu u finišu meča. Prvi je do njega stigao Odubajo, sa osmehom na licu, a u tom trenutku se činilo kao da čestita protivničkom igraču na postizanju gola. Bizarnu situaciju primetili su navijači.

I odmah krenuli u akciju. Žele da klub otusti desnog beka ili desnog veznog fudbalera, traže izvinjenje, pokušavaju da shvate šta se tu stvarno desilo.

''Rekao sam Grabanu 'nema šanse da je to gol', jer sam mislio da će biti poništen zbog faula. Oba tima su u borbi za opstanak, niko u našem timu ne želi da ispadne i nema šanse da bih proslavio gol'', rekao je Odubajo u svoju odbranu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC