• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladimir Ivić pred otkazom: Votford tera Srbina, najboljeg trenera lige u novembru!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nisu zadovoljni kako je ekipa otvorila prvenstvo...

 Vladimir Ivić pred otkazom: Votford tera Srbina, najboljeg trenera lige u novembru! Izvor: YouTube/Watford FC/Printscreen

Nekadašnji fudbaler Partizana, a kasnije trener PAOK-a i Makabija iz Tel Aviva, Vladimir Ivić (43) nalazi se pred otkazom u Engleskoj. Votford razmišlja o promeni trenera, četiri meseca nakon što je postavio Srbina.

Iako je u klub stigao tek pred početak sezone, a zatim mu otišao veći deo igračkog kadra, Ivić je uspeo da konsoliduje tim i dovede ga u gornji deo tabele. To, očigledno, nije dovoljno!

Možda će vas zanimati

Kako prenose brojni britanski mediji, a pre svih ''Telegraph'', Vladimir Ivić bi u narednih 48 sati mogao da dobije otkaz u Votfordu!

Po njihovim navodima, kap koja je prelila čašu je subotnji poraz od Hadersfilda, koji je Votford poslao čak na peto mesto tabele u Čempionšipu. Istina, imaju samo četiri boda manje od drugoplasiranog Bornmuta, ali to verovatno neće biti dovoljan izgovor Iviću.

Bivši igrač beogradskih crno-belih je u prvenstvu na 20 mečeva upisao devet pobeda, sedam remija i četiri poraza, što nije zadovoljilo ambicije kontroverzne porodice u čijem je vlasništvu engleski klub. Pored toga, nije im se preterao svideo ni Ivićev stil, jer srpski stručnjak često pobeđuje tesnim pobedama, bez previše atraktivnih utakmica u sezoni.

Ivić je sa PAOK-om osvojio kup u Grčkoj, dok je sa Makabijem dva puta bio šampion Izraela, uz jedan trofej u tamošnjem kupu. Podsećamo, Ivić je u novembru proglašen za najboljeg trenera Čempionšipa i uručena mu je mesečna nagrada!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC