• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Specijalna nagrada za Lalatovića: Novi Sad pamti istorijsku godinu s Vojvodinom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener "stare dame" nagrađen za fenomenalnu sezonu. Nagrade i Vojvodini, kapitenu Nikoli Drinčiću...

 nenad-lalatovic-fk-vojvodina-specijalna-nagrada. Izvor: MN PRESS, MONDO

Veliki uspesi Vojvodine iz 2020. godine nisu prošli nezapaženo.

Tako je Gradski sportski savez Novog Sada za najbolju mušku ekipu proglasio FK Vojvodinu koja je u prošloj sezoni osvojila Kup Srbije (drugi u istoriji), zauzela treće mesto u Superligi, učestvovala u kvalifikacijama u Ligi Evrope, a odlične rezultate nastavila i ove jeseni.

Možda će vas zanimati

Kapiten tima Nikola Drinčić proglašen je za najboljeg sportistu Novog Sada u 2020. godini, a specijalno priznanje dobio je trener "stare dame" Nenad Lalatović.

Trener koji je ove nedelje proslavio 43. rođendan postao je nedavno i najuspešniji u istoriji kluba. Ostvario je najviše pobeda u dva mandata na klupi Novosađana, ostavivši iza sebe velike legende koje su ispisivale stranice istorije kluba sa "Karađorđa".

Pošto su Drinčić i Lalatović na odmoru van Novog Sada, oni nisu prisustvovali svečanosti na Spensu, pa je tako priznanja umesto njih primio sekretar stručnog štaba Dragomir Vukićević.

Njemu je nagradu za Nenada Lalatovića uručio direktor Spensa Dragan Milić, dok je nagradu za Nikolu Drinčića dobijena od strane člana Gradskog veća za sport i omladinu Ognjena Cvjetićanina. U ime FK Vojvodina, nagradu je primio predsednik kluba Dragoljub Samardžić i to od pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Daneta Baste.

"Ovo je generalno bila teška godina za sve nas, baš kao što je bilo teško dobiti jedno ovakvo priznanje. To kažem zbog toga što u našem gradu imamo izuzetne klubove i sportiste, pa nema sumnje da će ovaj pehar biti svrstan među one najcenjenije u našim vitrinama. Ove godine smo uspeli u nečemu što nisu baš svi očekivali, ali to nam istovremeno nameće obavezu da od takvih standarda ne odstupamo ni ubuduće", poručio je Samardžić, dodavši da je ovo priznanje zasluga igrača, kao i svih ostalih koji učestvuju u rukovođenju i radu kluba.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC